mervemir- Tasbebek_ yok hiç zorlanmadı şimdilik maşallah diyim 😅 güzel güzel yapıyor hatta haznesi ince uzun olduğu için kenarda kileri kendi kendine topluyor ablam fakir almıştı haznesi çok geniş olunca kenarları toplamıyormuş arada durdurup kendi topkuyornuş falan ama Karaca mastermaid kullanan Bi arkadaşım vsr oda memnun du
Tasbebek_ Ysnm1 güzel günlerde kullanın🌺 karaca tercihlerim arasında vardı herkes çok memnun Karaca’dan 🙏
OptimusPrime Tasbebek_ Bak tabi bende çok araştırdım buraya sordum ama bunu istiyordum. Eşim alıp sürpriz yapmış çok memnunum köfte, kek, kurabiye hepsi çok güzel oldu poğaça vs her şeyi denedim.
Tasbebek_ OptimusPrime siz söyleyene kadar bakmak hiç aklıma gelmemişti yorumları da güzel siz alalı ne kadar oldu
OptimusPrime Tasbebek_ bilmiyorum bir kaç ay odlu sanırım. Ama ben çok fazla hamur işi de yapıyorum. Çocuklar yiyor vs. Çok kullandığım için memnuniyet belirtiyorum.
Tasbebek_ OptimusPrime çok teşekkür ediyorum 🙏 güzel günleriniz de kullanın bende alıp rahata edeyim inşallah 🌺
Tasbebek_ Ysnm1 teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz galiba karar verdim çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim 🙏
OptimusPrime Minigimm2020 Mantı hamuru yapmadım çünkü yemiyorum. İçli köfte, mercimek köftesi,kek,poğaça, kurabiye, normal köfte harcı vs yoğurdum.
Tasbebek_ Minigimm2020 karaca almaya karar vermiştim ama fiyatlar ben bakıp karar verene kadar arttı kumtel aldım memnunum kek denemedim poğaça denedim çiğ köfte denedim kurabiye denedim güzel az kenarlara yapışıyor ama sorun etmedim unu kontrolü dökerken hamuru ellemek için durdurduğum da içine iteliyorum kaşıkla