Mnzy Zaten saçsız doğan bir bebekti bir kere sıfıra vurduk şuan 15aylık ama o kadar az ve kısa saçı var ki hâlâ 2 3aylık bebek saçı gibi kel kızım🤦🏻♀️
Meovvmeovv Mnzy istanbulda oturuyorum ve bebeğimle annemin yanına ankaraya gittiiğimizde çok gariptirki yıkandığında orda saçları uzuyo ahahusjs burda da tık yok. Ne zaman orda yıkasam gözle görülür büyüyo saçları. Önce şampuana bağlamıştım dalin uzatmıyo sanıyodum ama bence sudan
anestezistanneee Mnzy kızım 16 aylık ve aynen sizin kızınız gibi hiç saçı yok arkada azıcık var ön sıfır 😂
Beyblale Mnzy benim kizimimda hiç yok kel doğdu zaten ve şuan 14 aylık cokkk azıcık saçı var ama sarı olduğu için o bile belli olmuyor erkek saçı daha çoktur 😂 herkes kazitalim uzar diyor ama kazitmiyorum
MelindaMelisa Mnzy Kızım 15 aylıkken kısaymış saçı şimdi eski resimlere bakınca fark ettim şuan çok uzun olmasada uzun.Demiri düşüktü doktor ondan olabilir demişti.Demir takviyesi başladık ondan sonra fark etti
Mnzy Meovvmeovv Allah allah o nasıl iş😄 benimkine hiçbir şey fark etmedi su şampuan uzamıyor saç neden anlamıyorum
Ays0 Meovvmeovv ahahaha hava değişimi mi etki ediyor ki acaba ben doğma büyüme Ankaraliyim orada hiç saçım uzamazdı. Adanaya taşındım şaçım coştu😂
miroos Mnzy merhaba ellede alakali bazi saclar o elleri sevmiyor duyunca bir sasiriyor insan ama bu cok dogru mesela benim kizimin saclarini kazik hic uzamadi bir sene bazi insanlarin elleri cok iyi uzatiyor gorumceminde mesela kimi kesse cok hizli uzuyor ona kestirdim cok hizli bir sekilde uzadi bir senede gram oynamayan mesela bazi kuaforlerinde eli oyle
ferlazen Doğdugundan bu yana oğlumun saçını hiç kesmedik hem ince telli hem dümdüz hemde kumral. Çok çok az uzuyor hatta bazı tarafları aşırı kısa ve seyrek kafası görünüyor. 14 aylık olmaya ramak kaldı
cikolatadelisi ferlazen Aynı bizimkisi de öyle. Kafanın orta kısmında saçı biraz uzun. Yanlar kısa. Arkalar tiftikli ve kısa. Kestirmedik hiç. Çok açık kumral tengi. Bi de kıvırcık ortası da. Tenten gibi geziyoruz 😃
Elifsaremine Mnzy kızım da saçlı doğdu , subatta 3 yasinda olcak saçı belinde ama babasi doğduğu zaman bi kısaltmıştı onunla alakasi var mi bilmiyorum. Oğlum var 1 aylık, o da saçlı doğdu bakalim sonrası ne olur 😅
boncugunannesiiiii Elifsaremine Ay maşallah, kısaltmıştı derken sıfıra vurmadınız değil mi direk kestiniz mi. Kızımda deniycem öyleyse 😅
Hacereva Mnzy benimde aynı zaten saçsız doğdu 16 aylık ne uzuyor ne çoğalıyor ailede saçsız insanda yok hepimizin gür kalın telli merakla bekliyorum gram uzamiyor herkes erkek sanıyor bu yüzden 🥹🥹
Sontvbukucu Mnzy oğlum orta derece saçlı dogmustu ne uzun ne kisaydi. 16 ay oldu sadece önlerini arada kestiriyoruz gözüne girmesin diye. :)
Olimbonii Mnzy Benimxe oğlum asiri sacli doğdu hemde simsiyah kömür gibi suan koyu kahve ama yine fazla saçı 3 ay 22 günlük daha 😂
NukleerBaslikliKizz Mnzy Çok az saçı vardı uzadı sonra kestirdim ama eşimin de benim de saçlarımız ince telli olduğu için kızımın da öyle
Ayseee60 Benim kızım da saçları çok uzun doğdu şimdi de daha da uzadı ama konakları var ara ara dökülüyor dökülen yerlere çık üzülüyorum çıkar mı 🥺
Ecemilay Ayseee60 benim kızım doğduğu zaman saçları ensesini kapatıyordu şimdi daha da uzadı saçlarını ayırıp pamukla her yerine zeytinyağ sürün 1 saat bekleyin ince dişli tarakla ters tarafa doğru tarayın benim kızımda Konak çöktü ben yaptım şimdi kepek bile yok
Gmznr2909 Ayseee60 zeytinyağı sür hem konaklarada iyi gelir ve üzülme bana o zaman doktor demişti ki dökülen yerden tekrar çıkacak diye şimdi 16 aylık 3 oldu saçını kestiriyoruz
Elifsaremine boncugunannesiiiii yok canım sifira vurmadık ama doğduğunda 3 parmaksa saçları 1 2 cm falan anca kalmıştı 😅