mrsjale Selam kızlar 🥰 çizgilere dolmayan göz altı kapatıcı önerisi olan var mı ? Malum uykusuzluktan göz altlarim mosmor bebiş uyumuyo bitik görünüyorum 😂
smmamons mrsjale skinfood’un kapatıcısı çok güzel. Somon yağı var içinde hem besliyor hem de çok canlı gösteriyor
Nezzz_ mrsjale Pastel 01 noyu kullanuyorum açık tenliyseniz lorealın de goz altı soğutucu başlıklı serumunu kullanıyorum çok memnunum🌸
Erbasozgee Pastelin göz altı kapatıcısını öneririm cok güzel aydınlatıyor bu maybelline süngerli olandan cok daha iyi
mrsjale Erbasozgee pastel deneyebilirim aslında süngerli olan kapatıcı pek hijyenik gelmiyo bi zaman sonra sünger mikrop topluyo baya , teşekkürler 🥰
mrsjale joyfulmom fit me güzel kapatiyo ama yapısı biraz kuru gelmişti onu da denemiştim göz altlarim baya problemli iyice kurutmustu
mrsjale joyfulmom göz altı serumu kullanıyorum sonrasında da nemlendirici ama dediğim gibi yapısı kuru olunca pütürlük olusuyo sonrasında oksitleniyo göz altımda galiba teşekkür ederim ama öneride bulunduğunuz için 🌼
mrsjale smmamons evet evet baya inceledim güzel bi ürün gibi yorumları baya iyi favorilerime ekledim indirimini bekleyeyim bi kenarda 🥰
joyfulmom mrsjale Rica ederim günlük kullanım için biraz ağır olabilir bu ucu süngerli olanlar da güzel oluyor yeni doğum yaptığım zaman ruh gibi gezerken bende concealer kullanıyordum 😊
mrsjale Nezzz_ ben aslında bebeğim olana kadar hep lorael ya da Maybelline kullanıyordum ama fiyatları aldı başını gitti bebeğimiz de var artık daha uygun ürünleri ya da gercek güzel indirimleri takip etmeye çalışıyorum pastel uygun bi marka onu da biraz arastirayim
Nezzz_ mrsjale Evet pastel daha uygun ablamın loreal vardı mesela ben hep pastel kullanırım benım bittiği için onunkınden kullandım pastel daha güzel ve uygunda gratıs ,eve ,vs. magazalarda uye olunca indirimde oluyor bu yöndende avantjlı 🌸🥰
mrsjale Nezzz_ hepsine indirim için üyelik mevcut makyajı bakımı seviyorum da doğumdan sonra biraz saldık kendimizi olsun o kadar 😂
mombunny Görseli bu ismi bu 😅 revolution pro ultimate radiant under eye concealer Ha-ri-ka. Nemlendirici olmadan bile nemli bitişi var asla kuru değil . C5 rengi bendeki. Ten rengim gibi duruyor çok iyi nötrlüyor. Bu arada ben cilt renginden daha açık renk kapatıcı sevmiyorum. Kapatıcı ince çizgim😂😅
mrsjale mombunny bu marka Watsonsin dimi bunu da çok duydum far paleti var elimde bi tane memnunum ama bilemedim şimdi fiyatı uygun mu bari 🥰
mammacitahll_1 mrsjale❤️ Note❤️ üstüne bilmiyorum tüm gün kalıyor grileşmiyor dolmuyor yılardır tek onu kullanıyorum