Miraninannesi77 Bhazlkrts %78 pil saglığı canım evet sarj çabuk bıtıyor maalsef olmadı bataryayı degıstırırım ılerleyen zamanlarda skntı yok
Miraninannesi77 RainOverMe sahıbınden aldım cnm ilk sahıbi pil sağlığı %78 idare eder beni 😅 guncellemeden yana sıkıntım olmazsa ınsaallah 8 plus evett önerin için teşekkür ediyorum ☺️
Miraninannesi77 Lilybaby guncelleme sıkıntı işte 1 2 sene devam edecek dıyolar ama inşallajh bende aldım çok memnunum
TK1401 Miraninannesi77 canım 6 plus çıkalı kaç sene oldu bu sene güncelleme gelmeyecek dendim8 plus o kadar eski bir telefon değil bende 8 plus aldım 2. El 3 hafta olacak çok memnunum baya bi gider bana
Tuba_engn Miraninannesi77 iPhone kullanınca memnun kalmayanı görmedim ben. 🤩 Sizede hayırlı olsun şimdiden.
ZamaneAnnesii ayni teli kullanıyorum 4 oluyor henüz Rahmetli olmadi 😂 cok kibar ve güzel bi telefon ama 2.elini bilemiycem
Denizanasi92 Miraninannesi77 daha üst model olsun diye bir de eşimin tlfnu bozuldu o benim eskiyi aldı
TK1401 Miraninannesi77 evet gidiyor çok sosyal medyada gezersem yada videoyu abartı izlersem gitmiyor
DAO Miraninannesi77 6plus cardı anneme verdim hala kullanıyor. Kayınvalidemde 6s vardı oda güzel kullanılıyor. 8de 1-2 yıl götürebilir sizi
Miraninannesi77 DAO inşallah goturur de guncelleme konusunda bıraz tedırgınımm verdım para boşa gıtsın ıstemıyorum