Amine35 Kızımın kilosu geriden geliyor ve inek sütüne alerjisi çıktığı için doktorumuz bu mamayı yazdı raporlu alıyoruz bu mamayı kullanıpta kilo alan varmı bebeği kızlar bilgi verebilir misiniz
Yusufhamza71 Amine35 galıba alerjı maması olan evolvıadan bahşediyorsunz bnde bugun kullanmaya başlayacağım severse oglum rapor cıkarmasını ıstycm dr
Melekbas Amine35 alerji icin degil gaz ici raporlu kullaniyorduk kilo alimi cok olmadi bizde yavaslamisti ictigi surede
Berram Amine35 bende a Ynı mamayı kullandım bnmde kızımda gelısme gerılıgı var 10 aylık 6 kılo 63 cm gelısme gerılıgı var sızdede varmı bu durum
Amine35 Melekbas yaaa bizim de alerji var diye hemen bu mamayı yazdı kilosu da zayıf dedi ama inşallah alır
Sevdealtin Bizim de inek sütü alerjimiz var yaklaşık bir aydır evolvia mamayı kullanıyoruz. Bebeğimin kilo alması durmuştu mamayı kullanalı 1.5 kilo aldı. Biz memnunuz tadı kokusu da fena değil bebeğim seviyor.
Amine35 Sevdealtin ya çok sevindim inşallah bizim de faydasını gorur ve sever şuan hasta diye başlamadım ilaç veriyorum onu da ilaç diye içmez tiksinmesin diye
Amine35 Yusufhamza71 henüz vermedim diş çıkarıyoruz hasta ilaç vs verdiğim için ondan da tiksinmesin diye iyileşmesini bekliyorum
Amine35 Yusufhamza71 tamamen devlet karşılıyor eczaneden aldığım da 580 TL dedi mamaya ama raporlu aldığım için ücret ödemiyorum