nazlimom_ Astral pazarda daha pahalı satıolr instagramdaki zara ürünleri satan butiklerden alıyorum hatta çoğu da indirime giriyor geçen hafta aldım 180 tl inmişti
elizabeth Astral Aynen ben de öyle kumaşı güzel olsun yeter 😀 o ablamın aldığının kumaşı çok güzel mesela. Kaç sefer yıkadım solmadı, kurutucuya attım çekmedi yumuşacık 😀
Glsheker Astral İstanbul avrupa yakası haramıdere de E bebek mağazası var en üst katı da outlet.Tavsiye ederim 20-30₺ bile çok guzel ürünler bulmuştum.E bebeğin kendi ürünleri yada gecen sezonun baya indirime giriyorlaar
Asyaayaz1 Ben sizin yerinizde olsam Zeytinburnu yada Merter yakınsa size oraya gider toptancılardan alırım toptan fiyatına almış olursunuz 🥰
Asyaayaz1 Astral toptan fiyatları zaten çok ucuz olduğu için örnek 150 tl ye zaten 5 6 parça ürün alırsınız
herseySeninleguzel11 Astral Onlar zara ürünü değil sadece etiketi var, zara gibi mağazalar ellerinde kalan sezon dışı ürünleri imha edermiş.
Tugce herseySeninleguzel11 Astral Zara hiçbir ürününü imha etmiyor. Aksine tamamı toplatılıp markanın kendi ülkesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bunu öğrendiğimde çok saygı duyduğum için paylaşmak istedim.
Laden Woody pazarda orijinal bulmak biraz imkansız gibi woodyciğim. Kumaş kalitesinden tut renk tonlarına kadar farkı oluyor. Bayağı replika o ürünler🌺
Woody Laden şey, etiketlerle ilgili bir sey yazmistin ya.. Ondam etiketledim aslinda Yanlış mi hatırladım ki
Arasbeyinannesi Astral var ama orjinal değiller bende aldım bir takım ama 3 4 yıkamaya soldu ve aşırı pahalı alt üst takıma 300 tl dedi ben gecen hafta indirimden 260 tl ye aldım