Nurduman en_sevdiklerim2 reflor probiyotik biz de arada kullanıyoruz bağırsak düzenlemesi için kabızada iyi gelir ishale de ben yoğurduna karıştırıp veriyorum
en_sevdiklerim2 erosunn_annesi balkizimbebegim Kmslerv1 Nurduman Sizce yarım paket mi yarım bardak su mu yazıyor ?
en_sevdiklerim2 Nurduman ek gıda yok ya suyla olack mecbur yarım bardak su yazıyor galiba kutunın üzerinde veta toz mu yarım anlamadım
en_sevdiklerim2 Kmslerv1 nasıl verecm tozu damla halinde ayrı mı satılıyor yani damlalı yoksa tozdan mı bahsediyorsunuz
Ygzz en_sevdiklerim2 neden damla vermemiş ki bizde damlasını kullanıyoruz 2 3 günde kesti 2 damla olarak
erosunn_annesi en_sevdiklerim2 Yarım su yazıyor sen sütüne karıştırıp ver canım Allah’ın izniyle 2 güne keser ishalini
Arenimo Kendi sütünüze karıştırıp verebilirsiniz. Bizimki bunu kullanırken büyüktü yoğurda karıştırıp ver demişti doktor. Su ile verince çıkardı çünkü. Yoğurtla rahat rahat veriyordum. Siz de sütünüze karıştırıp verebilirsiniz.
gamziskoo en_sevdiklerim2 geçmiş olsun ilaç değil probiyotik, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama kullanımı konusunda zorlanabilirsiniz bu haliyle, damla olsa rahat olurdu
tatlipatatesmom en_sevdiklerim2 ilaç degil canım prebiyotik o bağırsak duzenleyici kendi sütüne de karistirip verebilirsin🙏🥰
en_sevdiklerim2 erosunn_annesi süt sagma makinm yok malesef ellede sagılmıyor suyla yapmaya basladm mecbur