yigitinaannesii Faymer Seni rahatsız ediyorum🥹 Ama bişey sormak istiyorum. Ayağını sürmesi geçti peşinden hatta akülü arabasına kendi inip binmeye başladı ama desteksiz ayakta kendi başına durmuyor. Sence bir problem mi bu? Sizde nasıl ilerledi bu durum?
Faymer yigitinaannesii estağfurullah ne rahatsızlığı Benim oğlum da hani böyle bebekler yeni adım atarlar ya desteksiz duramazlar benim oğlum da öyleydi tek duramıyordu adım atmakta çok zorlanırdı hemen otururdu çok da korkuyordu
yigitinaannesii Faymer Benimki daha atım atmadı zaten. Genel olarak çok korkak zaten 18,5 aylıkken zor bela yürüdü. 🥹 Şimdi hepten korku.
yigitinaannesii Faymer Hareket kısıtlılığı yok yani emekliyor dönüyor gayet iyi ayaklarını kullanmada ama ayakta duramıyor.
Mjd91 yigitinaannesii merhaba benim kızımda femır kırığı oldu 1,5 ay alçıda kaldı çıkalı 1 hafta oldu hala yürümüyor basmıyor ama emekliyor koltuğa çıkıyor sizin yavrunuz nasıl oldu acaba ne kadar süre sonra yürümeye başladı ? Çok geçmiş olsun
yigitinaannesii Mjd91 merhaba henüz yeni gördüm iki haftayı buldu🙏🏻 sanırım kas kaybından yürüyemiyolar🥹
Mjd91 derinates çok geçmiş olsun ne kadr süre sonra yürüyüp tam olarak iyileşti acaba benzer bir kırığımız oldu kızımda 40 gün alçıdaydı şimdi sadece emekliyor basmıyor üstüne
Mjd91 yigitinaannesii anladım şuan nasıl peki durumunuz tamamen düzeldi mi koşup zıplıyor mu bizim henüz duvara tutunarak ve elimizden tutarak yürümeye başladı ama kırık bacağı yürürken bükmüyor
Mjd91 yigitinaannesii çok endişeleniyorum açıkcası eskisi gibi olmazsa diye sizde bacakta kısalık gibi bir durum oldu mu
Mjd91 yigitinaannesii bu süreçte fizik tedaviye gittiniz mi acaba şuan üzerinden ne kadar geçti ve çocuğunuz ne kadar süre sonra tam anlamıyla eskiye döndü
Mjd91 yigitinaannesii aynı süreçlerden geçtiğiniz için çok sordum kusura bakmayın şuan ayağını sürüyerek yürüyor mesela kırılan bacağını bükmüyor bu durum beni çok endişelendiriyor🙁
yigitinaannesii Mjd91 hayır herhangi bir sorunumuz olmadı çok şükür🙏🏻 ortepedi illa ki kontrol etmiştir, endişelenmeyin💗