Noname21 Hkshkshsk hastaneye gitmesi de olağan değildir büyük ihtimal Kanım donmadı vallahi diri diri bebeğini gömenler sokakta bırakanlar döve döve öldürenlerden sonra
tatlisert Hkshkshsk Dün haberlerde izledim ve çok üzüldüm. Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın. 😪
Birdurummuvar Hkshkshsk çok tuhaf 12 yaşın akadar iyi veya kötü getiren bir ailesi var istemiyor olsalar neden cenazesini kabul etmesinler ki bence aileninde akli dengesi normal değil.
marscicegi Yasirefeninannesi biraz tlc izleseler asil kan dondurucu olaylarin nerde olduğunu herkes anlar ,ülkemi savunamayacagim ,savunulacak bir tarafı yok her yerinden pislik sızıyor ama diğer ülkeler de aşağı değil ,hele o Amerika Almanya
TheMomm Yasirefeninannesi Carpitmayin ya cümlemin hangi tarafında sadece Türkiye de olduğu yazıyor bi soyle hadi
TheMomm marscicegi Emin ol izliyorum siz olayları carpitmaya pek meraklısınız kurduğum cümleyi iyi okuyun ona göre konuşalım olur mu ? Cümlemin neresinde “bu olaylar sadece Türkiye de oluyor” yazıyor acaba ??
Yasirefeninannesi marscicegi heryerde her türlü pislik insanlarlar var dolu bunun turkiye vs ile alakasi yok ben savunacagim güzel ülkemi kani bozujlar yuzunden satacak degilim ülkemi….
Yasirefeninannesi TheMomm carptirmak degil sasirimiyorum ne de olsa turkiye yazmissiniz zaten herseyi acikliyor zaten neyse….
TheMomm Yasirefeninannesi Daha yazdığım cümleyi anlayamıyorsun ki 😒 Neyse sana açıklama yapmak zorunda değilim nasil anlamak istiyorsan öyle anla canim 💁♀️
-_-hUysUzvetatlikadin Hkshkshsk kötü kalbin kötü olmanın sınırları zorlanıyor resmen insanlar sadece etten kemikten insanlar insanı vasıfları taşımıyor böyleleri ve daha ne kötü şeyler duyacağız kimbilirderken hiç akla gelmeyecek şeyleri yapıyorlar akil alır gibi
Solocann Hkshkshsk sizin hâla kanınız donuyor mu ?ben o hissi epey oldu kaybettim…şaşırmıyorum yadırgamıyorum haberi okuyup geçiyorum o kadar alıştık:)