Asellesa Iyi aksamlar hanimlar direk konuya geciyim cok canim sıķtım bu duruma 🤦♀️ 77 ile hamile kaldim neyse 95 i gordum dogumdan sonra terar 77 oldum 74,73,72 leri gordum suan geri 75 olmusum nasil gidicek bu kilolar cok du iciyorum su icsem yariyor diyenlerdenim galiba Varmi guzel kilo verdiren bir diyet çocugum 1 yasinda Emziriyorum bu arada Yazanlara simdiden tesekkur ederim 😊💕
Defnesuram Asellesa valla 54 hamile kaldım 66 Doğum yaptım şuan 59 kiloyum ve 9 aydır 54 düşemiyorummmm🧟♀️
03saliha06 Asellesa diyetisyene gittiniz mi hiç en sağlıklı sonucu öyle alırsınız fazlalıgınız neredeyse size ona göre bi liste ve hareket söyler
Seheryvz Asellesa 55 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim kızım şuan 6 aylık 70 de takıldım kaldım emziriyorum napıcam bilmiyorum😓😓
Asellesa 03saliha06 Gitmeyi dusunuyorum ama annemde gidiyor listesi sıkı ilaclar falan var ama vok agir isliyor o yuzden kararsizim
03saliha06 Asellesa yok canım emzirdiğin için sana ilac vermiyo artı sütünüde etkilemiyor tavsiye ederim ben gidiyorum bir haftada 2 kilo verdim ve sadece yağdam gitti tabi sporla birlikte oda sabahları sadece 15 dakika karın egzersizleri ile
Seheryvz Asellesa ay sorma bende aynıyımmm incecik belim jenıfır gibi kalçam vardı şmdi yanlar basenler yarım dünya oldum resmenn yaa😭😭😭😭
sabirsizbebek15 Asellesa emzirince gidiyor aslında ama biz buna sığınarak nasıl olsa emziriyoruö süt olsun diye yiyoruz ben hamilelikten önceki kilomub da altına düşmüştüm süt olsun diye yediklerim bana 4 kioo aldırdı tekrar
Asellesa 03saliha06 Yani gitmeyi cok istiyorum 1 haftada 2 iyi anneminki 2 hafta 3 anca gidiyordu o yuzden yaklasamiyordum dihetisyene biraz sabirsizim Aksam diyet yapiyim sabah tig gibi kalkiyim istiyorum galiba 😂🙈
Asellesa Seheryvz Insan o gunlarini hatirladikca daha bi strese birakiyor valla kendini eski gotograflarima bakiyorum aynaya bakamiyorum
Ikrarana Ayy herkeste mi var bu kilo sorunu benim kaynanam ye sütun olsun diyor çok kilo aldım bende nasıl verecem bilmiyorum
Ikrarana Ayy herkeste mi var bu kilo sorunu benim kaynanam ye sütun olsun diyor çok kilo aldım bende nasıl verecem bilmiyorum
Asellesa Ikrarana Sorma ya benimkide oyle dedi gaza geldim yedim halbuki cok su icsek daha cok sut icin en iyisiji yapmis olurduk
sally Asellesa Nilay keçecinin kabak detoksu işe yarıyormuş bide zeytin yaprağı çayı ve sabahları bi tatlı kaşığı Hindistan cevizi yapı o da melek içmelinin zayıflama triklerinden
03saliha06 Asellesa 😂ooo gercektende sabırsızmışsın ama öyle olmaz birden almadık ki birden verelim sabır ve irade gerekiyor istersen başarırsın