Zeynep97 Piiiiiinaar benim bebeğim de ara ara bundan veriyorum yemek yemedigi zamanlar ben göz kararı kullanıyorum muhallebi gibi yapıyorum
pogacayanakk Piiiiiinaar ben göz kararı katıyorum tarife uyunca hamur gibi oluyor bebeğin yemekte zorlanıyordu. Benim aldığım suyla yapılıyordu biri mamayla yapılıyor yazmış galiba ürüne göre değişiyor neyle yapıldığı
Piiiiiinaar pogacayanakk eczacı arakadas su ile yapabileceğimi soyledi. Kutu üzerinde de mama ile yaziyor. Kutunun üzerinde hipp organik tahıl bazlı ek gıda 5 tahıllı yazıyor sırası ile ay valla emin olmak istiyorum su ile yapicam çünkü mama kullanmıyorum
Zeynep97 pogacayanakk evet tarife göre cok koyu oluyor ben biraz daha muhallebi daha koyu bir corba gibi yapıyorum hatta yarım muz eziyirum karıştırıyorum da içine bazen elma armut rendeliyorum
Piiiiiinaar Alya-Sena yaa eczacida su ile de yapabildigimi söylemişti tereddutte kaldım biraz daha araştırayım en iyisi
Alya-Sena Piiiiiinaar ben basta su ile yaptm bi tuhaf oldu zaten koyu kivamli bise mama vardi elimde onunla yaptm daha iyi oldu goz karari yapmak lazm bide yoksa kati oluyor. Hero baby de kullaniyorm bazen o suyla yapiliyor
Zeynep97 Piiiiiinaar evet kaşık maması Biberon ile de yapılıyor kaşık ile yediriliyor da arkasında hazırlanma kısmında su ile ayrıca belirtiyorlar
Piiiiiinaar Alya-Sena anladım canım çok teşekkürler hem gazlı hem alerjik bir bebek ne yedirecegimi şaşırıyorum bazen. Manada kullanmıyorum su ile yapılıyor olmasına çok sevindim umarım bebeğim de begenir
Piiiiiinaar Zeynep97 anladım canım çok teşekkür ederim bebeğimin hem alerjisi var hem çok gazlı bir bebek hala geçmedi. Ne yedirecegimi şaşırıyorum artik
Alya-Sena Piiiiiinaar icine bi cay kasigi pekmez veya meyve eklerseniz sever ins benimkine meyve ekliyorm oyle yiyiyor
Alya-Sena Barany yok hayir pisirilmiyor elinizde mama yoksa sicakk suyla karistirin kivamini bebegnzn yiyecegi sekilde ayarlayin