limonkolonyasi Bebegimuyumuyorr ellerine sağlık canım ben genelde yanına çorba cacık veya salata yaparım
Bebegimuyumuyorr limonkolonyasi Sağol canım yemeklerimizi oğlumun da yiyebileceği şekilde yapmaya çalışıyorum da hava buz tarhana iyi gider sanırım yanında
ruveydaensar limonkolonyasi valla her gün her şeyi yapamıyorum kızım ve uykusuyla başım fena halde dertte 😅 ama bugün hiç müsade etmedi , eşim de öğle yemegine eve gelince her şey daha da sarkıyor 🤷🏻♀️ bu kız da büyür mü dersin😂
limonkolonyasi ruveydaensar haha benim eşimde öğlen yemeğe gelince işler dediğin gibi hep sarkiyor ah canım buyur buyur merak etme benim kizimda aşırı hareketli artı 2 yaş sendromunda 😅 ama inanki geçiyor ne ara 2 yaşına geldi anlayamadım bilee seninki ne kadarlık
Balkizlarim limonkolonyasi rica ediyorum ne demek Allah soframıza Halil İbrahim bereketi versin ben teşekkür ediyorum 😍
Balkizlarim Tatlican Estağfirullah canım çok teşekkür ediyorum Allah soframıza Halil İbrahim bereketi versin inşallah 💐🤲😍😍
Emir_mom limonkolonyasi Afiyet olsun size 🌸bebemi uyutuyorum daha kahve içmeye fırsat bulamadım🤷🏼♀️Akşama mercimek çorbası,zeytinyağlı biber dolması,karnabahar kızartması,salata.
Labellda limonkolonyasi Afiyet olsun karnıbahar yemeği, domates çorbası yaptım oğlanada hamburger yapıcağım
ruveydaensar limonkolonyasi 5 buçuk. Hem bu halleri aşırı tatlı geliyor biliyorum büyüyünce bu minik halini çok özlerim ama bı yandan da hayatım sanki durmuş kızım büyüdüğünde devam edecekmiş gibi geliyor o yüzden büyüsün istiyorum ☺️ böyle dip köşe temizlik yapmayı falan özledim 😂
limonkolonyasi BuzluKahve hiç karides yemeyen ben gruptan ayrılıyorum haha simdiden afiyet olsun canm 🌻
limonkolonyasi ruveydaensar yaa daha minik 😍 emin ol ki büyünce keşke hep küçük kalsaydın diceksin hersey zamanla düzene giriyor canım hiç merak etme o günlerde gelir bu zamanların tadını çıkar