limonkolonyasi Slm güzel anneler 🌺 neler yapıyorsunuz ve akşam menü de neler var karar verenler var mı
Benisahtesevme2 limonkolonyasi kahvem yok ama ne yapacağım hakkında fıkrımde yok😅 yokluklarla dolu bir yorumdan selamlar 😃
Askimizinmeyveleri limonkolonyasi Afiyet olsun sütlaç yaptım kıyma çıkardım fırında patatesi köfte yapıcam inşaallah
limonkolonyasi Pamukprensveannesi afiyet olsun şimdiden canım bu yaşıma kadar ciğer hiç tatmadım 😅 birçok kişi güzel desede
limonkolonyasi Benisahtesevme2 hahah bu iyiymiş aleyküm selam canım 🌺of zaten düşünmesi saatler alıyor yapması 1 saati bulmuyor 🙄 erkenden karar verince ne rahat oluyor
limonkolonyasi Tatlican sizede afiyet olsun oh mis ütü oldu mu günün yarısı gidiyor gibi geliyor bana 😅
Benisahtesevme2 limonkolonyasi kuzum yaptım bende yazayım madem öğlede evden çıktım gezdık oğlumla sonra kuaförde bır anda buldum kendımı saçlarımı kestırdım Alışveriş yapıp eve geldim Tavuk çorbası Isoanak yemeği Soslu makarna yaptım sımdı oturdum a dostlar😀
Tatlican limonkolonyasi Yok ben her makineden çıkanı hemen yapiyorum oyuzden kısa süruyor hic sıkılmıyorum
limonkolonyasi Askimizinmeyveleri sana da afiyet olsun canım çiçekler çok hoş 🌸 sevdigim pratik kurtarıcı menülerden biri
Balkizlarim limonkolonyasi afiyet olsun ✨💐 Havuçlu patatesli karnıbahar , mücver , tarhana çorbası , sebzeli bulgur pilavı sarımsaklı yoğurt ıslak kek 💐🌟
Balkizlarim limonkolonyasi rica ediyorum ne demek Allah soframıza Halil İbrahim bereketi versin ben teşekkür ediyorum 😍
Balkizlarim Tatlican Estağfirullah canım çok teşekkür ediyorum Allah soframıza Halil İbrahim bereketi versin inşallah 💐🤲😍😍
ruveydaensar limonkolonyasi Tavada köfte patates yapacağım inşallah ☺️ temizlik namına daha hiçbir şey yapamadım ama 🤦🏻♀️
ruveydaensar limonkolonyasi valla her gün her şeyi yapamıyorum kızım ve uykusuyla başım fena halde dertte 😅 ama bugün hiç müsade etmedi , eşim de öğle yemegine eve gelince her şey daha da sarkıyor 🤷🏻♀️ bu kız da büyür mü dersin😂