gzmklyy Nida1404 yetişkinler için konusuyorum tabiki deloday ama bebek işün bilemiyor yetişkinlerde allersey cokta etki etmiyor ama deloday en iyisi bebekte de öylemidir bilemedim tabi
AyazMerve Nida1404 Doktorumuz ilk etapta 1 yaş civarıydı deloday verdi hep onu kullandık , geçen aylarda kontrole gittiğimizde allerset vermişti , bu hafta ise başka bir şuruba geçtik adı aklımda değil şuan
deniz-95 Nida1404 ben hatta doktora demiştim hani alerji ilaçları uyku yapıyor yapmayanı var mı diye deloday yazmıştı sırf bu durum için ve uykuda yapmadı. Zaditen uyku yapıyordu ama.
Selcan Nida1404 allerset ve deloday ikisinide kullandım kızıma geniz eti büyük bademcikleri iri olduğu için. İlk verdiğinizde sadece uyku yapıyor ama o da dalışı kolay oluyor yoksa o kadar da uyku yapmıyor zaten akşam veriliyor o ilaçlar. Kullanması gerekiyorsa kullanın yani burun tıkanıklığı yüzünden uyumamak daha kötü.
Nida1404 Selcan bağımlılık yaptığı söyleniyor korkuyorum o yüzden ama tıkanıklık o kadar arttı ki mecbur kullanacağım, siz kaç ölçek verdiniz kızınıza ve düzelme oldu mu
Selcan Nida1404 emin olum kızıma kaç tane doktor verdi kaç yıldır kullaniyorduk öyle bir durum yok. Benim kızım artık ameliyatlık oldu 4 yaşına geldi. Yani o durum çok kötü bizim ki alerjiden de aynı zamanda toz kedi tüyü akar vs gibi şeylere alerji var. Çocuğun kilosuna göre ölçek değişiyor onun için burda ölçek bilgisi vermem uygun olmayabilir. Doktorunuz ona göre vermiştir zaten tek akşamları içiliyor