Btlaras2 Bizim de mayıs ta valla şimdiden başladım araştırmaya organizasyon en ucuz bulabildiğim 3000 tl değer mi bilemedim ama doğum gününde gündüz Mevlüt akşam pasta keseceğiz o yüzden biraz abartılı olması lazım kafamda deli sorular 🤨
dilantrkmn Btlaras2 ben gel al konseptli olanlar var onları alacagım 500 tl balon vs kendim yapacagım zincirleme kısmını falan gerçekten çok pahalı her yer
Btlaras2 dilantrkmn bende baktım o şekilde daha uygun ama yapabilir miyim diye düşünüyorum partiden diye bi site var çok güzel paketler var oldukça da uygun siz yapın bizimle de paylaşın muhakkak fikir olsun hepimize
Veragillerden dilantrkmn Ben kendim yapmıştım bence siz de yapabilirsiniz Trendyol’dan ayrı ayrı hesaplayın bir bakın isterseniz.
nazlimom_ Tugcell ben aralık 2022 fiyatlarından faydalandım simdi zam geldi Ankaradayım konsepte göre değişiyor ama en ucuzu 1.400 kapora ödedim önden
Zeynep97 dilantrkmn erkek bebeklere safari yapıyorlar ama cok cok oldu bu konpset ben tas devri yapmıştım
Kuzeysmommmmm Ben safari değil de direkt hayvan konsepti yapacağım. 22 sinde doğum günü oğlumun. Renkli balonlar, renkli bir maket pasta. Herşeyi kendim yapacağım maliyeti daha aza indirmek adına.