dilantrkmn Anneler merhaba oğlumun 1 yaş doğum gününe az kaldı ama konsept olarak çok kararsız kaldık patron bebek konsepti sizce nasıl veya önereceginiz konsept ler var mı
Zeynep97 dilantrkmn erkek bebeklere safari yapıyorlar ama cok cok oldu bu konpset ben tas devri yapmıştım
Veragillerden Eğer bir oğlum olsaydı Safari veya Harry Potter yapabilirdim. Veya kendisinin çok sevdiği bir hayvan, figür olabilir tema olarak. Mesela beni kızım çiçekleri çok seviyor, papatya konsept yaptık. 🌼
dilantrkmn Veragillerden yani aslında oğlum da renkli arabaları seviyor ama konsept olarak bulmak çok zor oluyor
nazlimom_ dilantrkmn bizimde Martta doğum günü kapora ödedim ayıcıklı konsept arka kısım balon duvarı düşünüyorum
Denizanasi92 dilantrkmn tasarella diye bir sayfa var instagramdan bakın bir sürü konsept var bana fazla abartılı geliyor fiyatlar o yüzden ordan almadım. Trendyoldan kendim safarili ürünler aldım uygun balon da aldım.
Veragillerden dilantrkmn Ben kendim yapmıştım bence siz de yapabilirsiniz Trendyol’dan ayrı ayrı hesaplayın bir bakın isterseniz.
mervebsrnn dilantrkmn hayır arkadaşım organizeci çok abartılı olmayan bişeyler yapalım dedik beraber yaptık sayılır çok bi ücret de almadı karşılığında saolsın
dilantrkmn nazlimom_ bizim de mart’ta hangi gün sizinki bizimki 15 mart ama hafta içine geldiği için 12sinde kutlayacagız