NOG06 Şuan şoktayım, bebeğim 6 aylık aşıları var hepatit b yi biz parayla alacakmışız çoğu eczanede yokmuş bi eczaneyle konuştum 700 tl diyor ama zaten ellerinde yokmuş, heryer de böylemi kızlar bi bilgi verebilirmisiniz? 😫
Ozlemdolugan NOG06 devlet karşılıyor o aşıyı bizde yaptırcaz bu ay saglık ocagı hemşirem dedi hiç ücretli falan demediler
2prens_annesi06 NOG06 Yani bende devlet karsiliyo diye biliyorum menenjit ve rota dsnda oğlumun bütün aşılarını sağlık ocağında ucretsz yaptrmstm şuan bebeğim iki aylık olucak umarm bi değişiklik falan yoktur aşı takviminde
FmBetull NOG06 Bende iki gün önce küçük kızımın 6.ay aşıladı için sağlık ocağına gittim.Hepatit b nin ellerinde olmadığını gelince arayacaklarını söylediler.
DenizSerap Ben 6. Ay aşısını devletin karşıladığını hatırlıyorum sanki 🥹 Menenjit dozları ve rota dışında ki tüm aşıları diyeyim. Aşı takvimimi değişti yoksa🥹 2019 doğumlu oğlum valla ben sağlık ocağında yaptırdım. 4 yaş aşısı var bir de sırada zamanı gelmesini bekliyorum.
Fasulye12 NOG06 bence de başka bir sağlık ocağına daha sorun . Tüm dozlarını sağlık ocağında ücretsiz yaptırmıştım . 26 aylık kızım. Belki de değişmiştir aşı kapsamları bilemedim
DenizSerap NOG06 Bence devamlı gittiğiniz hastane varsa sorun oraya. Hatta ellerinde varsa onlar yapıyor ve bedava bu yani. Yakın zamanda Yaptıran anneler mutlaka yazar.
DenizSerap NOG06 Şimdi gördüm biri daha post açmış aşı toplatılmış diye yazmış ay ben şok çok üzgünüm.
NOG06 DenizSerap Evet şimdi bende arkadaşımla konuştum eczacı depolarda yok diyor parayla alacaksın dedi başka ilçelere sorduk oralarda da yok
NOG06 Kızlar eczacı arkadaşımı aradım artık ağlık ocakları yapmıyor dedi kendin alacaksın dedi Şuan depolarda yok dedi başka ilçedeki eczaneleri aradım onlarda aynı şeyi dedi mecbur parayla alıcam
DenizSerap NOG06 Çok üzüldüm. Ben iki aşı dışında hepsini sağlık ocağında yaptırmıştım ilaç sıkıntısı ve fiyat yükselmesinin yansıması yüzünden sanırım 😕
NOG06 2prens_annesi06 Soruşturdum depolarda yokmuş zaten ama artıks ağlık ocağı yapmayacakmış parayla alınacak dediler