smyya1 Kızlar 4,5 aylık bebeğim geceleri kafası çok terliyor çarşaf su içinde uyanıyoruz o kadar diyim ve gece 3 4 defa uyanıyor bebeğim her uyandığımızda kafasını siliyorum çarşaf değiştiriyorum sebebi ne olabilir acaba
Missbuss smyya1 gece ne giydiriyorsunuz? Benim bebeğim de öyle ama daha ince giydirmeye başladığımdan beri terlemesi bir nebze azaldı.
smyya1 S-i-m-a-y son 1 aydır böyle yani yatarken incecik giyiniyorum üzerine normal bebek battaniyesi örtüyorum ev zaten doğalgazlı diye gene terliyor sadece kafası ama sırtı kuru oluyor
smyya1 Missbuss ince giydiyorum üzerine bitane battaniye örtüyorum özellikle pamuklu olmasına dikkat ediyorum ama yok su gibi terliyoruz
S-i-m-a-y Missbuss uyku tulumu var 1.5 tog üzerine normal kalınlıkta battaniye oda ısısı 21 ile 22 nem 50 ama çok terliyor
smyya1 Nihal42 geçiyor yani zamanla birde kafası hep sıcak oluyor mu mesela alnımıza göre sıcak kafası hep gece de gündüz de
Nihal42 smyya1 bizimki geçti.uyudugu an Bi kova su dökülmüş gibi ıslanırdi hatta yatak vs sırılsıklam olurdu kafa yeri.benden daha sıcaktı vücudu.ama şimdi çok nadir oluyor
bunemeselaa smyya1 evet benim bebeğim de 5 aylık ve devamlı başı terliyor başka yeri terlemez hiç ama mama yerken uyuturken bi bakarım kafa sırılsıklam olmuş ve kafası gece gündüz sıcak dra sorduğumda d vitamini günlük veriyormusun dedi evet dedim diş baş sıcaklıgı diş kaynaklı olabilir terlemede babadan kaynaklı genetik olabilir demişti yarın kontrol var bidaha soracağım
Nehirellam smyya1 doğalgazı kısın biraz sıcaktan bunalıp uyanıyordur. Bizimki de öyleydi içeriyi biraz soğutup üstünü ince giydirince terlemiyor kafası. 😊
Deletedmom_62 smyya1 bebeğim 4.5 aylık o da aynı şekilde vucudu terlemiyor ama kafası sürekli terliyor . Burda kalple ilgili sağlık sorunu olabilir falan diye yorumlar okudum korktum biraz
smyya1 Deletedmom_62 yok canım korkma bize kalbi büyük dendi sonra çok korktuk Kayseri’de bi doktor bulduk doçent hemen ona götürdük çok güzel ilgilendi hiçbir sıkıntı yok dedi bazı gereksizler boş muhabbette bulunup canımızı sıkabiliyorlar
Zeyneppppduygu S-i-m-a-y 1,5 tog üzerine battaniyemi 🤦🏼♀️ben 0,5 tog içine ince pijama giydrp yatırıyorum(23 derece) bence biraz fazla giydiriyor olabilir misiniz birde d vit eksikliği kafa terlemesi yapar
smyya1 S-i-m-a-y bizim tulum 2,5 tog onunla yatırsam bi kova su dökmüş gibi uyanır 😂 dışarda giydiriyorum sadece
Missbuss S-i-m-a-y gece kombiyi komple kapatmkayı deneyin. Zaten zararlı bebeğin bulunduğu odadaki peteğin gece açık olması
S-i-m-a-y smyya1 aslında benim kızm normalde de terliyor. Gündüz gece bile yani. Mama içerken banyo yapılmış gibi oluyo.
Marmadal Bize doktorumuz genetik olabileceğini, demir eksikliğinden olabileceğini yahut sıcaktan olabileceğini söylemişti. İnce giydirince terlemesi geçti.
ezgiiturkk smyya1 bizde aynı durumu yaşadık canım. Büyüdükçe geçiyor şuan 9 buçuk aylık geçti bile tamamen. Düzenli d vitamini verebilirsin birde gece çok sıkı giydirmemeye çalış. Genellikle babada terliyorsa bebekte terliyor canım