H12345 biroglanannesii1 anladım canım Ben ılk kez kullanıyorum ve dedıgım gıbı gerek benden dolayı gerek şarj aletinden dolayı mahvoldu
biroglanannesii1 H12345 Direk şarjı değiştirin orijinal şarj alın diğerleri bataryayı oldukça bozar canım ama dediğin gibi şarj yüzünden de boşu boşuna açtırmayın telefonu şarjı değiştirin daha dikkatli kullanın şarj kameraya vs zarar vermez
H12345 kolonyalimendil maalesef benım elden çıkarmak gıbı ımkanım yok bunun bana 4-5 yıl gıtmesı lazımdı
H12345 erseerse sızın şarj cihazı orjınal mıydı Benımkıyle aynı zamanda aynı orana düşmüş de merak ettım
Birdirbire H12345 aynen yani eğer değişim istiyorsanız şuna her türlü cten gidecek ve fiyatları çok artmış 🫢
Birdirbire H12345 çok kullanımdan olabilir birde telefonu gece yatarken yada uzun süre kullanamayacağınızda felan arka plandakileri kapatın 10 yıl önce en ufak şeyde bile sıfır telefon veriyorlardı ama artık kılı kırk yarıyorlar
H12345 Birdirbire aynen öyle canım Mıllet ıphoneyı o yüzden alıyorlar dı kırılsa etse yenısını verıyorlar diye Bırde artık herseyın ömrü resmen kısaldı ben anlamıyorum beyaz eşya olsun ev olsun çabuk bozulur oldu