Esilaannesi nurelem ben oldum canım 4 yıl önce. Doktorum Tural fatullayev instagramdan bakabilirsin memnunum
Sherlock1180 nurelem o zamanlar Şanlıurfa da gorevliydi bizde oraya dogu gorevindeydik Erol Tunç isimli doktor eşimin burnunu ameliyat etti ama olay oldu o kadar doğal o kadar sorunsuz rinoplasti oldu ama onun disinda kikirdak egriligi vardi o da halledildi. Kesinlikle Erol bey e gidin
Mmagoo Esilaannesi merhaba ameliyattan sonra nefes problemi yada sekille alakalı bi probleminiz oldu mu?Ameliyat süreciniz nasıldı biraz bahsedermisiniz?Bana da Tural bey tavsiye edildi ama ben Ankara da yaşamıyorum, şehir dışından gidicem
nurelem Ikigozumuncicegizeynep canım bı Dr 27.000 demiş bı öğrenci için soruyorum fiyat olarak nasıl acaba
Esilaannesi nurelem yani şuan çok bir bilgim yok ama ben o zaman 6 bin TL’ye yaptırmıştım şuan en az 15 bin falandır heralde
Ikigozumuncicegizeynep nurelem bnce uygun benim dedigim bu doktor 40.000 filan bide ilk ameliyat mi ikincimi
Ikigozumuncicegizeynep nurelem gerçekten mükemmel bi doktor isini harika yapiyor hatta instagramdan bakabilirsiniz
NariNariKiminYari nurelem ankarada öneride bulamayacağım fakat istanbulda ocak ayı için 24.900 toplam fiyat karşılaştırması isterseniz
nurelem Ikigozumuncicegizeynep evet canım görüştüm asistanıyla 40.000 dedi yüksek geldi biraz acikcasi
NariNariKiminYari nurelem doktorun kendi kliniği var ataköyde bayrampaşa kolan hastanesiyle anlaşmalı bende arkadaşımda onda olduk çok memnunum
Sherlock1180 nurelem valla eşimin ameliyatını devlet hastanesinde yapmıştı ama Urfa daydik o amanlar dort sene oldu şuan. Durum ne bilemiyorum ama çok kral doktordu