sgok hayatımda bu kadar saçma bir beslenme stili daha görmedim 😃 hayır yani bu doktorlar neyin kafasini yaşiyorlar yaa NİŞASTA NEDİRR yaa nedirr ( tamamen kanserojen bir madde) bizim için bile zararları say say bitmez ama nişasta var, bebe bisküvisi hadi evde yapilirsa olabilir, labne peyniri o da evde yapılırsa olabilir belki ama bana çok fazla saçma geldi ve meyvenin suyunu sıkmak= diş çürüklüğüne neden oluyormuş onun yerine meyveyi minik minik dilimleyerek verebilirsiniz yumurta da olabilir ama bence 6. Aydan itibaren başlayın eğer anne sütü alıyorsa bebeğiniz almiyorsa 5 veya 5 buçuk aylıkken tadima başlayın derim ben ama ne olursunuz Nişastadir, hazır pakete giren evde sizin yapmadığınız hiçbir şeyi bebeğinize vermeyin güzeller anneler ve bir şeyi doktorunuz dese bile başkasi dese bile lütfen araştırın 💖💖
O liste de ben doğru düzgün kış sebzesi göremedim ek gıdaya başlayacağın zman mesela örneğin brokoli haşlayip çatalla ezip verebilirsin canım benim evde kendin yaptığın yoğurt olur, gezen köy yumurtası verebilirsin, haslanmis tamamen tiftiklenmiş et yemeginden suyundan verebilirsin hani böyle şeyler daha uygun sağlık açısından unlu, nişastalı tarifleri uygun bulmuyorum yani şöyle diyim sağlıklı bulmuyorum :) nacizane fikrim bunlardir🥰💖 inşallah çok güzel bir ek gıda dönemi geçirirsiniz