joyfulmom Hangisi daha güzel sizce klasik model ama bunlar hoşuma gidiyor ceyrekli bilekligim zaten var ama ipli model yoksa sade düz zincir mi olsa fikir verebilir misiniz 😊🌸
joyfulmom Laden ahh dimi Samanyolu benimde çok hoşuma gidiyor ama ceyrekli mi düz Samanyolu mu bilemedim
Musabnannesi joyfulmom çeyrekli olsun yatırım da olmuş olur malum altın yukselişe geçti 🙈 bir taşla iki kuş ayrıca bu modeli ilk kez gördüm çok hoş olmuş çeyrekli olması 🌼
joyfulmom kayraninannesiiii altın aşığı biri olarak keşke hepsi benim olsa ama tek seçenek sunuldu maalesef 😄
tombikdonerkankasiiskender Soldan 1. Bencede, samanyoluda çeyreksiz sade daha güzel sanki bende bu ara bakıyorum künyelere burma zincir bileklik düşünüyorum onunda çeyreklisi yapılıyo
joyfulmom tombikdonerkankasiiskender günlük de kullanabileceğim ama birazda gösterişli olsun istemiştim burma zincir günlüğe uygun mu acaba kullanışı nasil
Birevladaemanetci joyfulmom Ay benimde sorum şu bunlar günlük kullanım için uygun mu kırılma falan olur mu zincirinde. Hangisi daha kullanışlı zincir çeşitlerinden? ☘️
joyfulmom Birevladaemanetci Samanyolu modeli ortadaki günlüğe daha uygunmus kuyumcu öyle söylemişti bende onu beğendim açıkçası 😌
Aslan1731 Ortadaki☺️Bu arada yanlış anlamayın burç konuşmayı severim , burcunuz terazi mi😇terazı burçları alışveriş konusunda kararsız kalır herkesin fikrini alır ama en son yine kendi istediğini alır😇
joyfulmom Aslan1731 burcum koç aslında alışveriş konusunda çok netimdir bir şeyi görüp beğenir alırım ama altın konusunda bir şey alınca aklım hep diğerinde kalıyor nedense o yüzden bende sormak istemiştim 🤭