NuruKelam alonee Bunlar ne kadar acaba? Yani altın değerinde mi böyle şeyler hiç ilgi alanım olmadı o yüzden bilmiyorum ama bunu çok beğendim eşim değil ben kendime hediye olarak alabilirim böyle bir şey çok kibar duruyor çünkü. Size de çok yakışmış.
alonee NuruKelam teşekkür ederim:) Gümüş bunlar ben altın takmayı pek sevmem ki zaten almak zor bu dönemde 😅1.500 e yakın diye biliyorum fiyatı
elifinannesi53 Benisahtesevme2 bende acayip beğeniyorum ama fiyatı uçuk geliyor bana biraz adı var diye çok şişirme fiyatlar
NuruKelam alonee Pandora denilen marka genel olarak mı gümüş satıyor o zaman? Modellerine baktım bir kaçının güzel görünüyor sizinkini de buldum 😂 gayet şık güle güle kullanın.
Ezgiyln Benisahtesevme2 kararıyor maalesef temizliğini yapmak da bana zor geliyor üşenmeyecekseniz alın
Laydaren Benisahtesevme2 Hehehe bugün birilerine alışveriş perileri gelmiş 😏 Pandora bileklikler güzel. Boş mu alacaksın ? Cıngıl cıngıllarını ayrı alıyorsun. Bence al. Değiştirir değiştirir kullanırsın :)
Pikapikapikacuuu Benisahtesevme2 Anlamlı derken canım nasıl anlam anlayamadım ben gerçekten soruyorum. Yani altın alır gibi fiyatları 😳
Muhammedeminannesi Benisahtesevme2 @alonee @LaMamaDellaCicala @Asyaveannesi04 @TheMomm @Senorita Zeynep1903 @NuruKelam @elifinannesi53 @Ezgiyln @Laydaren @Laden @Pikapikapikacuuu @Seyturak @NariNariKiminYari @Baakpnr- Kızlar bendede var ama çelik üzerine satıyorum bunlar çok pahalı yhaa renkli renkli al tak kararma filanda yapmıyor😂🥰
Laden Benisahtesevme2 ikiside pandora. Biri moments biri bangle. Ya bilekliği neysede charm alınca içime oturuyor çok pahalı🥹
Benisahtesevme2 Pikapikapikacuuu kuzum şöyle mesela kendin oluşturuyorsun bıleklgı charmlerı oluyor herkes kendine özel alıp takıyor