Benisahtesevme2 Kızlar almak ıstıyorum onerınız var mı Onerır mısınız Mağazadan mı alsam Varsa kolunuzda resım de ısterım💜
Asyaveannesi04 Benisahtesevme2 eşim seneler önce sevgiliyken aldı her anlamlı günde bir charm aldı anne olduğumda mom felan gibi resim nasıl atılıyor bilmiyorum ama ben baya seviyorum sahtelerinden çok da güzel 🌺
TheMomm Benisahtesevme2 Kolum boş güzel bi şey bulursan soyle de bende aldirayim eşime bi tane zevkine güveniyorum 🥰
Benisahtesevme2 Asyaveannesi04 sahte derken kuzum evet bencede çok anlamı Ana sayfada resim yükle var oraya yükleyip buraya kopyala yapıştır yapabılırısınjz
LaMamaDellaCicala Benisahtesevme2 cok guzel biseymis yaaaa valla begendim adini bilmiyordum ben hic ama hep begeniyordum al bence 🥰🥰
Senorita Benisahtesevme2 ben pandoradan daha çok cartier bileklikleri beğeniyorum, eğer bakmadıysanız bakın derim
NuruKelam alonee Bunlar ne kadar acaba? Yani altın değerinde mi böyle şeyler hiç ilgi alanım olmadı o yüzden bilmiyorum ama bunu çok beğendim eşim değil ben kendime hediye olarak alabilirim böyle bir şey çok kibar duruyor çünkü. Size de çok yakışmış.