Baakpnr- Hadi kızlar neler yapacaksınız ya da yaptınız bir yazar mısınız lütfen 🙏💕😍 Google a bakmaktan sıkıldım 🌼
motheroftwoangels Baakpnr- etli kuru fasulye Pirinç pilavı Turşu Soğan 🤗 Malzeme olarak söyle istersen fikir verilir en azından 😃
Baakpnr- motheroftwoangels mük 🥰 dünden mercimek çorbam var sadece dondurucuda bir sürü şey var ama karar veremiyorum 🫠
Balkizlarim Baakpnr- balık , mercimek çorbası , salata ve yeşillik 😘 Afiyet olsun canım şimdiden herkese 🌻
ruveydaensar Balkizlarim ay balık yemeyi özledim vallahi ,eşim sevmiyor kokusuna bile tahammül edemiyor 😅 kayınvalidem sağolsun gittiğimde ben seviyorum diye yapmıştı aylar oldu onun üzerinden daha yemedim 🤦🏻♀️ afiyet şifa olsun size benim yerime de yiyin 🥰
DenizSerap Baakpnr- Fırında makarna Yayla çorbası Şişte sebzeli köfte Patlıcan salatası Kısmen hazır fırın makarnanın beşameli akşam yapıcam Köfteler sebzeler şişe dizildi soslandı dinlenmede Çorbam hazır.
Baakpnr- DenizSerap ayy şişte köftenin tarifini verir misin canım anne🥰 bir de eşim 5 te evde oluyor acaba 5 te yapmaya başlasam gec olur mu 🥰 kıyma alması gerekiyor da
motheroftwoangels Baakpnr- ooo piti piti yap 😃 Tavuk kızartması Bulgur veya pilav Salata Sulu yemek var kuru birsey seç Karnabahar var mı evde iki dakika kaynat at fırına 🤗
Emir_mom Baakpnr- Bugün annemdeyim ama bir önceki menümü söyleyim fikir olsun sizede😊Domates çorbası,ev yapımı nugget,soğan halkası,pirinç pilavı,salata 🌸
Baakpnr- Emir_mom annenize selamlar 🥰🥰🙏 teşekkür ederim canım benim yorumlardan inşallah fikir edincem 😄🙏😍🥰
Balkizlarim Baakpnr- teşekkür ediyorum canım benim salı günü değişmez hastalık veyahut parasızlık dışında 😁😘