baloqlum09 İnan ki eğer hasta olan senin çocuğun olsaydı ve sen biyere gitmek isteseydin kabul etmezlerdi. Şöyle düşün, seni kimse düşünmüyor, senin üzülmen kırılman kimsenin umrunda değil. Sana bi çok insan hayır diyebiliyor sen neden diyemeyesin. Mesela ben çok duygusal bi insanken beni kırmaktan çekinmedi kimse, bi gün ağlarken dedim ki kendime ya ben ağlıyorum ama karşımdakinin umrunda değil. Ben bundan çok değil 1 sene öncesi sevmediğim yemeği önüme koysalar ayıp olmasın diye yiyip çok güzel olmuş diyen biriydim oysaki öğürerek yiyordum. Ama baktım bende birinin sevmediği bişey çıksa insanlar bunu sevmiyorum diyor ve ben hiç sorun değil diyebiliyorum. Mesela ben doğduğundan beri oğlum öptürmüyorum kimseye ve insanlar bana kızıyor. En son birisi çok surat falan yaptı dedim öp Allah kahretmesin. Akşamına çocuğumun yanağı kızardı pütürlendi ve bebeğim huysuzlandı 1 ay o iz geçmedi. Olan bize oldu yani, öpen kişi o an tatmin etti sadece kendisini. Çocuk senin çocuğun dediğim gibi, kim kızarsa kızsın canım sen ne istiyorsan öyle olsun. Kucağına mı vermek istemiyorsun verme, bi besini vermek mi istemiyorsun verme, ya da yere yatırma mı diyorlar sen onu uygun görüyorsan yatıracaksın. Benim ilk anneliğim bu doğum yapalı 1 hafta sonra 5 ay olacak, benim en acemi halim bile bana akıl verenden daha akıllıca. Çünkü 7/24 gözlemleyen benim çocuğumu, aynı şekilde sen. Hiç bişey bilmeyen bi insan bile olsan aaa onu sevmiyor diyebilirsin çocuğun için. Ya da aaaa benim bebeğimde öyle diyebilirsin mesela. Ben 2 ay önce mevlüt okuttum hasta olan lütfen iyileşince gelsin lütfen yanlış anlamayın bebek daha çok küçük dedim sağ olsun hasta olan gelmedi. Kırmadan güzel güzel söylemeyi deneyebilirsiniZ. Ama ben laf dinlemeyene bağırmaktan çekinmiyorum :) dediğim gibi çocuk benim çocuğum, çocuk senin çocuğun…