salakmisincemilee biz yine bu saatleri gorduk nasil yapicam nasil bi duzen olusturcam kafayi yiyorum her gece cok yorgunum halsizim 😭😭😭
Zesa17 salakmisincemilee geçici süreçler öyle düşünün Zor ama hiç bir zorluk kalıcı değil ☺️ Bende şuan mesela bebişiöi sallıyorum 15 aylık ☺️
Hkshkshsk salakmisincemilee benim bebem uyudu saat 12 de ama ben uyuyamıyorum beyfendi geç saatlere alistirdi beni oyuzden yatamıyorum sana tavsiyem 10 başla sallamayi Nebe suresi var onu aç dinlet benimki duyduğu an tık gidiyor 6 aylık şuan 12 oldumu yatıyor hemen
MinikPandam_ salakmisincemilee ahh ahhh tükendim uyumuyor. Daha doğrusu uyuyor, yatağına yatirinca ya anında uyanıyor ya da 10 15 dakikaya.. sabaha kadar kucağımda uyutamam ki ben uyusam ya düşse kucagimdan Allah korusun
Omurbebek salakmisincemilee evet ben bi iki ay daha bakacam eğer olmazsa spraktin verecem çünkü çok yoruldum. Gece uykusu hiç yok
Hkshkshsk salakmisincemilee kaç defa denediniz bende en başta çok denedim sonunda sonucunu aldım onu duydugu an uyuyor
deniz94 MinikPandam_ aynı durumdayız sabaha kadar bi benim bi eşimin kucağında. Sırt üstü asla yatmıyor uzun süre. Gündüzleri bizim kontrolümüzde yüz üstü yatırıyoruz. Şimdiyse kucağımda uyuyor. 🥲
salakmisincemilee GULCE02 1 kere uyuyor canim duzelmiyor gercekten onu da denedim bu sefer de 11 12 de uyaniyor ve sabah ben ise gidene kadar uyumuyo 🤯🤯
salakmisincemilee Hkshkshsk aylardir dinliyoruz nebe suresi rad suresi ne varsa dinledik hic fayda etmedi malesef
salakmisincemilee Arsm- gun de 1 kez uyuyor ve cok yoruluyor eminim her gun parka cikariyorum en az yarim saat 40 dk serbest sekilde parkin altini ustune getiriyor evde de bi dk yerinde durmuyor o koltuktan digerine tirmaniyor
Helen4444 Omurbebek iştah açıcı değil maalesef. Spraktin alerjik durumlar için kullanılan bir ilaç. Ben bi ara kullandm aşırı yorgunluk ve uyku yapıyor metabolizmayı yavaşlaştıığı için. Lütfen bebeğinize bu tür şuruplar vermeyin zararlı.