Havvabukre Canım anneler lütfen bu hastalığı bilenler yorum yapabilirler mi?? Randevumuza iki gün var kızımın değerleri çok yüksek çıkmış beynim durdu sağlıklı düşünemiyorum ve korkuyorum
Zkyasf Havvabukre oncelikle cok gecmis olsun endisenizi anlyorum bizde o surecteyiz kan tahlilinde pozitif cikti daha sonra eendoskopiyle biyopsi alindi sonucu bekliyoruz sizin degerler nasil tam olarak kac cikti ne dediler size belirtileriniz nelerdi acaba
Merialp Havvabukre gecmis olsun, bizde bugün doktora gittik oglum icin cölyak dan süphelendi kan vericez yarin.
dilaradh Havvabukre geçmiş olsun , gluten içeren ürünler yememesi gerekir eğer teşhis net konursa normal sağlıklı bir şekilde hayatına devam eder glutensiz beslendiği sürece
Senanury Merhaba çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız Besinlerin içindeki glutene karşı vücut tepki veriyor özel bir diyet yapıyorsun sanırım
Havvabukre 1prenses1prens_ kızım 2,5 yaşında ve 9 kilo karnı şiş sürekli. Dışkısı sulu. Kilo alımı yok
-Cedric Havvabukre çok geçmiş olsun öncelikle . Allah kötü dert vermesin. Dışkısı her zaman mı sulu acaba ?
Havvabukre dilaradh tek problemim ileride yaşayacağı akran zorbalığı. Bir öğretmen olarak çocukların çok acımasız olduğunu biliyorum 🤦♀️
nurelem Havvabukre Gluten adlı proteini bagirsaklar sindirimez, sebebi ise gerekli enzimin olmamasıdır. , Yani glutenli besinleri ( makarna) gibi bağırsaklar sindiremez, o yüzden glutensiz beslenme onmeli.
Ucansupurge Havvabukre geçmiş olsun canım gluten alerjisi diyebiliriz. Eğer çölyak teşhisi konulursa bundan sonra içeriğinde gluten olan herşey diyetinden çıkacak eser miktar bile çölyaklar için zararlı.
ilyestaa Havvabukre haklısın ama benim yegenimde çölyak ve okula gidiyor . Artık glutensiz ürünler çok çok fazla ve ulaşılabilir. O şekilde alisirsa zorluk cekmeyecektir ♥️
Seker- Havvabukre çok geçmiş olsun rabbim çocuklarımıza acil şifalar versin bizimde 0.21 çıktı değerimiz diğerlerinde sorun yok bakalım ne diyecekler 😓
Ayseey Havvabukre geçmiş olsun benim ablam 10 senedir bu hastalıkta inşallah çıkmaz çıkarsa da korkmayın bizimle birlikte herşeyi yemiyo ama onunda farklı yiyecekleri var sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayanilirim
Ayseey Havvabukre benim anlamını çok zor bilinmisri hep midesi siserdi ağrı yapardı hep hasta gibi yatardi kactane hastaneye gitmiştik en son tıp fakültesinde anlaşıldı cölyak olduğu çok hatırlamıyorum nasıl ne yapmışlardı