gulsum11 annelik_delilik 5 buçuk aylık bebeğim benim kaşlarım seyrek şuan onun da öyle bende çoğalırmı diye düşünüyorum burada bekliyim yazan olur belki bilgilenirim
sarmaliklahana annelik_delilik pamukla anne sütü sür kıl olan yerlere dökülüyormuş 🤭 anneannem derdi hep. Annemın yüzü aşırı kıllıymıl komple herkes çirkin bebek dedikçe aglardım derdi. Sonra anne sütü sağıo sürmüş dökülmüş zamanla.
annelik_delilik sarmaliklahana ilerde okul hayatında vicdansız eleştirirler üzülür evldm diye ğzülüyorm babası zorlu geçirmiş o dönemi çünkü 😒 cidden faydası olurmu acaba 🙄
birannebirmelek annelik_delilik ben hep martı kaşlıydım küçükken eşimde öyle 😅 muhtemelen kızım da öyle olacak tek avantajı benim ve eşimin saç ve kaşları siyah kızım kumral 😀
annelik_delilik birannebirmelek küçükken okulda sleştiriler oldumu ? Eşim zorlanmış çok dalga geçtiler diyor bende oğluma üzülüyorm öyle olunca
Luna_woman annelik_delilik Temizletirsiniz lazer yaptırırsınız.Akran zorbalığından kalbi kırılmasındansa.
sarmaliklahana annelik_delilik dene canım anne sütü zaten bişey olmaz. Hergün düzenli yap bakalım dökülecek mi. Bana da bıyıklı derlerdi suan birine bıyıklı dedikleri zaman asırı iğreti oluyorum. 😏
Aliveannesiiii annelik_delilik niye üzülüyorsunuz artık kolayı var herşeyin berberler makineyle alıyor kolayca sadece ortasını. 12 yaşında kaynım var her berbere gittiklerinde berber ortasını alıyor oraya uygun aparatı var makinenin. Ve alınmış gibi asla durmuyor normal kendi kaşı gibi çünkü kaşı ellemiyor sadece ortayı düzeltiyor
Kerem_k1 annelik_delilik benim oğlumun da vardı erken doğduğu için kulaklarında yüzünde vardı hep zamanla dökülüyor ama ben anne sütü sürdüm beyazladı birazda çocuk saçına da sürdüm🙆♀️ şimdi kumral saçları var😂 ama sonradan genetik olarak dönmüş de olabilir çünkü benim ailem sarı😂
Gryffindor Benim oğlum da tek kaş ama bu benden gelen bir özellik o yüzden sesim çıkmıyor 😃 eşim bazen “ Özür dilerim oğlum seni bu durumdan kurtaramadım.” der 😃
annelik_delilik Oglumcanim_ bebeğinizin 1-2 aylık kaş resmi varmı acaba ? Benm için kaşı hiç sorun degil ama okul hayatında üzerler diye üzülüyorum
bebitonunannesi_ annelik_delilik benim eşim ki birleşik sayilmaz ama hafif tüylü.Oglumki bana çekmiş kaşların ortası meydan gibi açık 😂. Eğer genetikse dökülmeye bilir
annelik_delilik bebitonunannesi_ benm kaş aramda açık çeke çeke babasına çekmiş açık kaşın gözünğ seveyim😂
birannebirmelek annelik_delilik yok valla hiç hatırlamıyorum kaşımla ilgili bir dalga konusu olsa hatırlardım ☺️
NukleerBaslikliKizz annelik_delilik Benim kızım da maalesef baba kurbanı tek kaş arada bi alma isteği gelmiyo değil 😂😂😂
annelik_delilik NukleerBaslikliKizz karınca yağı kullanın diyorlar ama çok küçük ya yan etkisi olursa diye korkuyrm
Olimbonii annelik_delilik kaş rengi cokmu koyi renk acaba fotograf varmi benim bebegimin kası değilde alninda cok tuy vardı o kadar tuyluyduki rengide boyle siyah gri arasi biseydi hepsi döküldü
annelik_delilik Olimbonii alnında çok vardı resmde çıkmamış ama hala var dökülüyor orası ama kaşları korkutuyor beni
Olimbonii annelik_delilik kaslari aslinda cok siyah değil yani insallah koyulaşmaz bu renk kalir kac aylik bebeğiniz benimkinin alni döküldü baya ama kas ortası bana gore cok aşırı goze batmiyor
ihtmozz annelik_delilik benim eşimin kaşlarının arası hafif bitişikmiş bilmiyordum çünkü sarışın kendisi. Oğlum kaşsız doğdu. Şimdi onun da bitişik hafif .sarışın olduğu için kötü durmuyor ama aksine büyüdükçe kaşlandı
sekerkizinannesi1 annelik_delilik benimde babası ayrı benim bitisikti 😅😅 tabi ben alıyorum da babama çekmişim bende kızımda bana çekmiş 😅😅
Olimbonii annelik_delilik yaa daha küçükmüş benim bebegimin alni baya döküldü onlar dokulurde kaslarını bilemiyorm ama kaslari boyle cok goze batacak kadar degil sadece insallah koyulaşmaz bu renk kalir
Eylullmomss annelik_delilik 3 yaşında bir kızım var tüylü bana çekmiş 🤭kaşlarının ortası var ama gür değil koyu siyah değil ondan çok sıkıntı olmuyor dökülmedi hala 🤣