sevimlienerji Tatlican evet daha çok yeni biraz sürpriz oldu bana . O yüzden o kadar telaş içindeyim ki
premsesannesi22 sevimlienerji evet doğumu da orda yaptım ilk randevuyu aldıktan sonra gerisi geliyor 🤗
sevimlienerji premsesannesi22 evet bende yarın için randevu alıp baslicam bir doktora artık ilk bebeğimde İsmail kestaneye gittim keşke yine aynı hastanede olsaydı yine giderdim
Tatlican sevimlienerji Bebek dogana kadar dagada büyür canm arada fazla yaş farki olmadan guzelce büyürler
sevimlienerji Tatlican evet eşim o yüzden çok istiyordu. Ama sürpriz de oldu çok karmaşık duygular yaşıyorum 🤭
Tatlican sevimlienerji Ani olunca haklısın kim olsa ayni duygularda olur endise ve mutkuluk ikisi bir arada
sevimlienerji Tatlican aynen öyle oldu canım vallahi. İşte doktor arayışı içindeyim inşallah haberdar ederim yine gelismelerden
premsesannesi22 sevimlienerji doktor seçimi gerçekten çok önemliymiş ben ilk devlet hastanesine gittim 10 günlük dedi bir hafta sonra Fatih hocaya başladım 2 aylikmis
sevimlienerji premsesannesi22 evet çok önemli kesinlikle benim de ilk bebeğimde devlete gittim herşey güzel sağlıklı dedi ayni gün başka doktora gittim fertillife bebek çoktan ölmüş sizi zehirlemek üzere dedi
mervemir- sevimlienerji merhaba park hayat seda hanımda 2 3 tane arkadaşım doğum yaptı hepsi çok memnun kaldı ben eşinde doğum yaptım mesut beyde ama oda bildiğim kadarıyla artık normal hasta almıyor
sevimlienerji mervemir- sanırım bende seda hanıma gideceğim muayene ücreti 260 TL mis birde gulengül hanım var oda 360₺ Ama önceliğim fuar hastanesi Cemile hanıma bakacağım.
mervemir- sevimlienerji Fuar hastanesine oldum olası ısınamıyorum ya hiç bana güven vermiyor nedense 🤷🏻♀️ hayırlı olsun bebeğiniz inşallah içinize sinen biyer olur
sevimlienerji mervemir- aslında bana da öyle belki de hiç görmediğim için daha önce hiç gitmedim ilk defa gideceğim Çok teşekkür ederim ❤️