HappyKids Canımız annelerimiz, hangi model oto koltuğu tercih edeceksiniz? Oto koltuğu tercih ederken nelere dikkat ediyorsunuz? Sizce olması ve olmaması gereken özellikleri neler?
BuzluKahve HappyKids güvenlik ilk kriterimdi. Adac ve çarpışma testlerinden yüksek not alması önemli benim için.
sheyda9191 BuzluKahve adac puanı yüksekliği, bazalı olması. Cybex Pallas 2 Fix aldım bu sebeple. Adac puanı 1.9. Geniş kilo aralığı da (9-36 kg) ileride oto koltuğu değişiminin önüne geçiyor. 15 kg dan sonra cybex solution modeline dönüşüyor. Onun da adac puanı 1.7. Bazalı olması bebeğin sıkılmaması açısından çok iyi. Hem isofixle hem de önünde airbag görevi patentli güvenlik yastığına kemerin geçirilmesiyle kullanılıyor.
Serife00 Kraft spin fix plus tercih ettim 360 derece dönebilen isofix bağlantılı 0/36 kullanıma uygun Aldığım dönemde besafe ile aynı fiyata yakındı dönebilen olduğu için Kraft tercih ettim.
dnzdnzdnzdnz Ennn öncelikli adac puanı ve isofixli olması. Britax Römer Advansafıx IV R Oto Koltuğu 9-36 kg Aldık adac puanı 2.3 .
MotherHoney-S- HappyKids En önemli kriter güvenlik adac testi yapılmış ve geçmiş olmalı ardından konfor Britax Römer trifix aldık
Sontvbukucu HappyKids adac testine girmis ve iyi bir puan almış olması en önemlisi. Digerleri sonra geliyor yok 360 dönsün takla atsin yuvarlansin cocukla muhabbet etsin bunlar önemli değil.
Zera 2 yasina kadar arkaya donuk olarak kullandik ilk bebek pusetini, daha sonra britax aldik. Cok fazla arastirma yaptim ama Amerika’da ne isofix olayi var ne de adac. Adac sanirim avrupa standartlarinda olan bir testmis.
Cikolat Heyner aldık Alman markası olması ve kazalardaki başarısı tercih sebebimdi. 360 derece özelliği mevcut
gigi6 Cybex sirona kullaniyorum cok memnunum, adac testlerini gecen markalar tercih edin derim. 0-18 kg kullaniyoruz biz. 4 yasa yakin oluyor 18 kg.
Nbm Güvenlik testleri ve bebeğin rahatlığı önemli benim için. İlk çocuğumda güvenlikli fakat pek rahat olmayan bir koltuk almışız. Çocuk oturmadı pek. Şu an britax römer trifix 2 i size tercih ettim. Hem testleri iyi hem de rahat bir koltuk. Bebeğim seviyor. Çok memnunum
EliffAyazzz HappyKids ben aldım oto koltugu fakat bebeğim hiç sevmedi hiç kullanmadık çevremdeki arkadaslarımda aldı farklı marka farkı model onların bebekleride hiç sevmedi 😂