Minnakelifim Seahammer e devletten aile sosyal yardım başvurun şartlar ev araba olmayacak diyorlar ama çoğu kişiye cikmis ev arabasi olan
Selin1234 Minnakelifim benim ne evim var ne arabam tek eşim çalışıyor 2 çocuk okula gidiyor ve 1 bebek var daha ikinci sefer aldım 5.basvurumda kabul edildi
Selin1234 Ozlemdolugan önümüzdeki ayın 7 sinde yatar büyük ihtimalle çünkü bu ayın kini yılbaşından önce yatti
Ozlemdolugan Selin1234 bide doğalgaz ocakta yatacakmıs sonuma doğru ocagım faturasını yatırdık ama biz kaç gün oluyor yatırma süremiz bilginiz var mı
Deletedmom_103 Patatesimm canim israrla söylüyorum ama nedense olmuyor😁sosyal yardim bilgileri sorgulama yazinca bu zaten hepimizde cikiyor o attigin ss. ptt ödemelerinde çıkması lazim orda hazir ya da çekildi yazmasi pek bir sey ifade etmiyor
123890 Deletedmom_103 en çok sana üzüldüm varya. Usanmadan sabahtan beri yatmadı diyorsun ama heyecan yapmış bi kere 😂😂
tombikdonerkankasiiskender Ott kurum ödemelerine girip resim çeker misiniz herkesi sosyal yardım bilgileri sorrgulama yerinde ödemeniz hazırdır yazıyo zaten önemli olan ptt de olması