Irmakmelegim anne905 çişini yaptığı yerin bir tık üstü aslında kapanıyor kizlik zarının üst u brzcik tarif i sıkıntı da krem le vb masaj geçmese tamamen yapışıyor 2 kere tamamen yapıştı bizim 2 kere cerrah acti
kamyon_leo Irmakmelegim bizimde sürekli kapanıyor ve şuan kontrol ettiğimde komple kapanmış olduğunu gördüm ne yapacağımı bilmiyorum
ipekk05 Irmakmelegim canım yapışıklık geçtimi kızım 19 aylık iki aydır vajinası yarıya kadar yapışıyor estriol krem kullandık açıldı şimdş baktım tekrar yapışmış nasıl geçicek bu ya bu kremde 15 günden fazla kullanma dedi doktoru
Irmakmelegim ipekk05 hala geçmedi canım cerrah açıyor ztan 3 kere kapandi 3 tür actiriyorum krem kullandm faln ama çözüm bulamadim
gmz1991 Irmakmelegim merhaba benim kızımda da yapışıklık oldu cerrah eliyle açtı sizin nasıl açtılar acaba? Elle açılmaması gerek diye okudum pişman oldum çok ağladı kızım kanadı da biraz
Irmakmelegim ipekk05 valla bnde bilmiyrm martta endoklin rutin tahlilleri fln var srucm ne zmn q kdr böyle olur
Irmakmelegim ipekk05 tabiki canım paylaşırım 5 marttan snra randevusu hemn bilgilendiririm hatta özelden istersne numara bırak arayıp tada bilgilendirebilirseniz ewlatlar hepimizin
Minel-inannesi anne905 gecmis olsun bu labial yapisiklik icin Instagram’da “prema ve onun anneliği” diye bi hesap var orda baya aciklamali sekilde bu durumun onune nasil gecilebilcegini paylasmis bi bak istersen