Annesirintugceuzun Bellabells Benim kızımında alerjisi vardı. Kilo alımı iyi oldu hep şükürler olsun. 😊 Bu durum her bebekte aynıdır . Belli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlar. 👌
Bellabells Annesirintugceuzun sağol canım. bir gelişim sıkıntısı olmasında kilo önemli değil.etraf obez çocuk dolu.sonra kilo aldılar diye üzülmeyelim
Aselinannesi35 Humus 16 aylık kızım 9 kilo şu an kilosunu takma sağlığı yerindeyse yeter bende ilk zamanlar çok taktım ama gerek yok ek gıdayla aramız hiç yok sadece beni emiyor ve aşırı hareketli. Üzülme hiç dışarıya da kulaklarını kapat çünkü onlar hep konuşur 🙂
osibrabia Humus canim kilo alımı çocuğun hareketliliğine göre degisiyo 6 aydan sonra artik genelde çocuklar daha da hareketli olduğu icin kilo alımı yavasliyo
Annesirintugceuzun Nazlicicegim Evet boyu var maşallah . Kime çekti bilmiyorum. Babası da ben de öyle çok uzun değiliz. İnşallah büyüyünce de değişmez . 1.65-1.70 ideal kadın için bence. 😊🤗
Nazlicicegim Annesirintugceuzun aynen bayan için 1.65-1.70 ideal ben uzun değilim ama babamız uzun inşallah babaya çeker diyoruz ama en başta sağlıklı olsun