Ronron Meraba güzel anneler bişi sormak istiyorum size benim 5 aylık oğlum var doğduğundan beri sırt bölümünde (poposunun hemen üstünde )tüyler var hala dökülmediler normalmi sizce sizin bebeklerde de varmı
minikoglummmmm Ronron biz üç aylığız hepsi döküldü kulağın üzerinde anlindan vardı döküldü ama esmer bebeklerde dökülmez miş eğer esmerse
Sfkakcy Ronron benim kızımda beş aylık ve beyaz tenli ama hala o tüyleri dökülmedi. Ben kumralım da babası beyaz. Tüylü olması bana çekmiş sanırım. Bazı bebeklerde kalabiliyor git gide sararıyorum sanırım öyle duymuştum.
Ronron minikoglummmmm yok bebeğim kumral benim bebeğimdede kulak arkasında var ama onlar değilde sırtakiler biraz korkutu beni
Liiii minikoglummmmm yok kız bizimki kar 9 aylığız tüy müy kalmadı maymun gibiydi kızım her yerinde kıl tüy vardı hatta poposunun arasında siyah uzun 3 kılı vardı o bile döküldü 😀😀😀
dolunaymomsss minikoglummmmm kız kulaklarında biz vardı ki kızımın dayısı da öyleydi yeni dogdugunda dalga geçerdik kızımla bağlasam bağlanır diye 😂 ama geçti beyaz tenli 🤭
minikoglummmmm Ronron dökülür bence sırtında yok du hiç bizde kulak ve anlinda vardı 3 aylık oldu bişey kalmamış sizinki kaç aylık
Limoncicegi- Ronron benim kızımda beyaz tenli ama kalçasındakiler hala duruyor doktor normal zamanla dökülür dedi.
minikoglummmmm Liiii bilmiyorum canım zaten sarışın ve beyaz tenlilerde geçiyor hemen ama esmer bebkler de bazılarında kalıyor bazıları da çok geç geçiyor