MuhendisAnne- SefaNurUmay0508 SefaNurUmay0508 aynen elimden geleni yaptım ama olmadı maalesef çok isterdim nasip olmadı. Sağlıklı olsunlar da dediğiniz gibi. Kiloya çok takılmıyorum normalde ama 3 doktor da kilo alımının yavaş olduğunu böyle devam ederse raporlu mamaya geçeceğiz dediği için böyle bir arayışa girdim inşallah olması gereken kiloya ulaşsın yeter 🙏🌸
SefaNurUmay0508 MuhendisAnne- aslın da raporlu mama daha güzel ve hızla kilo aldırıyor bir kuzenimin bebeği vardı çarpraz alerjisi vardı sürekli istifra edior sürekli çıkartıyordu yediğini bu sebeple kilo da alamıyordu doktor raporlu mama yazmıştı çocuk 2 ayda toparladı kendisini ve şuan maşALLAH kucağına bile alamazsın ağırlığında yaşıtlarına göre çok çok önde gidior
Boncukkizim MuhendisAnne- benim bebeğim severek yiyor doktorumuz bu ay alması gerekenden fazla almış dedi 🥰 mamayı seviyor çok şükür 🧿
ihtmozz MuhendisAnne- biogaia maflordan daha iyi geldi bize. Sab simplex ile birlikte kullandık. Şu anda da nbl kullanıyoruz ama kabızlık çekiyorsa mecbur yine en sağlıklısı zeytinyağ onu da söyleyim. Mama içiyorsa mamayı değiştirin isterseniz
Seda_G MuhendisAnne- benim bebegimde 3 aylik biogaia kullaniyorz 2.5 aydir 4 yada 5 gunde bir yapiyor kakasini mamayla besleniyor doktora sordugumda normal oldugunu soyledi
MuhendisAnne- Probiyotiklerin bağışıklık güçlendirme gibi bir etkisi de varmış o yüzden kullanmaya devam etmek istiyorum. Probiyotikli mamaları sevmedi bebeğim. Damla olarak kullanmak daha kolay. O yüzden önerilerinizi istedim çok teşekkür ederim 🥰
fbetul4270 MuhendisAnne- ben biogaia kullandım kabızlık falan da yapmadı. Zaten 10 güne kadar çiş yapmaması normal. Eğer devam ederse aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi doktor. Benimde kullandığım d vitamininde zeytinyağı olduğundan sabah uyanır uyanmaz onu veriyordum o fayda ediyordu. Poposuna sürekli müdahale uygularsaniz desteksiz yapamaz çişini. O en en son çare olmalı. Birde prema sundarinin gaz masajı videosu var o masajla çişini de yapıyor bebekler.