elayf Oto koltuğu almamız gerek ama iki marka arasında gidip geliyorum kullanıp beğebdiğiniz model marka var mı varsa hangileri? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻🌸
pennylane elayf ikisi de değil bence. holmer diye bi marka var fiyatı cok uygun ve cok kaliteli. alman yapımı. almanlar dandik mal üretmez. bence değerlendirebilirsiniz
Birkucukkelebek Arabanız suv tarzıysa besafe önermem aşırı yüksek oluyor, çocuğu koyarken çok zorlanıyorum ve kafası da çok yukardan kalıyor. Cybexe geçeceğim ben de şu an kullandığımızı satıp.
elayf Birkucukkelebek evet pejo 3008 var ve ben de 165im çok yüksek olmaması gerek cybexi alanlar folapta satıyor sürekli o yüzden kafam bi bulandı yoksa gğvenlik açısından cybex çom daha iyi diye duydum
elayf pennylane sizden sonra baktım gerçekten yorumları çok iyiymiş ne zamandır kullanıyorsunuz bende dönme özellikli bişi istiyordum ama 0-18oluyordu diğer markalarda sorguluyordum
Gly_87 elayf evet 0-18 ,36 kg ya kdr olan guvenlik sebebiyle aslinda iyi degilms,ablam 28 yildir yurt disinda yasiyo ,orda oto koltugu konusu daha cok ciddiye alindigi icin onunda tavsiyelerni almistim 🥰
elayf Gly_87 ben de çok kararsıx kalmıştım her şey o kadar çok pahalı ki uzun ömürlü olsun diye 36aylık olana bakıyordum siz böyle deyince fikrimi değiştirdim 18kilo kaç yaşa kadar acaba yeniden almak ister mi ilerde :(