Ogretmen_anneeee Bebeğim beşikte uyumuyor doğduğundan beri inat ettim yok arkadas park beşik aldım yok dar geliyor çocuğa alan . Siz nerde uyutuyorsunuz var mı öneriniz
Deletedmon_65 Ogretmen_anneeee gündüzleri besiginde gece yanımda yatıyor koca beşiğe sığmıyor uyurken böle çok hareketli ne ben rahat uyuyabiliyorum nede o 🤦🏻♀️
Olimbonii Ogretmen_anneeee benimkide besikte uyumuyor odasina yatak aldik orda uyumuyor sadece bizimle uyuyor illa yanında yatacaz bende ezilir diye korktum ama yatagimi duvar kenarina cektim kenarlara yastik koydum kosede oglum yatiyo ben ortada esimde benim yanimda baska turlusunu bulamadik 😂😂🙈
NmalkoC Ogretmen_anneeee bende anne yanı acılan beşik aldım ilk zaman 6 ay kullandı sonra büyük beşik aldım yanıma onada sığmayınca yaşına girdi odasını yaptırdım montessori yatak aldım odasına alıştırdım onada sığmıyor valla büyük yatakdada bi orda bi burda yatıyor 😄
Ogretmen_anneeee Deletedmon_65 benim yanımda asla uyumuyor bende uyuyamıyorum odası ayrı zaten ama cocuk beşiğe sığmıyor bir karış boyuyla 😀 ben anlamıyorum bu kadar hareketli uyunur mu yA …. Yat uyu işte en iyi beşiği en iyi yatagı almışız sana daha ne istiyon 😂
Beyzanur7 Deletedmon_65 evet benimkide öyle acaba nie öyle yapıyorlar ya ..sabaha kadar kıpır kıpır bı tamamen dönüyor mizildiyir bı kalkıp oturur şekilde uyumaya çalışıyor mizildiyor çok yoruyor gece beni ..sırf bu yüzden gece beslenmesini kestm
Nisaaabbk Deletedmon_65 bebisiniz kaç aylık acaba ,benimde yanımda yatıyor da ilerde alışır diye endişelenjyorum
Ogretmen_anneeee Olimbonii ahh ahh bizimki benle uyumaz zaten ben hele hiç uyuyamam beşiğe de sığmıyor beyfendi . Yere yatak serdim mecbur . Acaba oyun alanı mı alsam korkuyorım cünkü gidiverir diye 😂
Ogretmen_anneeee Olimbonii valla cok zor aklı erince hele daha zor . Erken ayırmak gerekiyor aslında ama anne yüreği işte
Ogretmen_anneeee NmalkoC montesorri den düşmüyor mu atlamıyor mu acaba . Ya bende ne yapacağımı şaşırdım vallahi
mavikelebek4 Ogretmen_anneeee benimki de ayakta sallanmadı hiç bir zaman alıştıramadım yere bebek yorganı serip pış pışlaya bilirsiniz ayağınızda hafif hafif sallayıp yatırabilirsiniz
NmalkoC Ogretmen_anneeee 15 aylık olduğundan beri orada yatıyor kenarında korumalığı var cilek mobilyadan almıştım korumalıklarda satılıyor 2 adet aldım cıkıs kısmı var sadece. gece uyandıgında oradan iner yanıma gelir hiçbi problem yaşamadık hatta 12 aylıkken beşiğinden cıkıyorsu bizim yatakla birleşik yataktanda iniyordu en güvenlisi şuan montessori
Olimbonii Ogretmen_anneeee ya benimki cok kusan bir bebekti yanimdan ayiramadim korkudan ama suan cok isterim ayirmak ama durmuyo 3 buçuk aylik az daha anlasinda odasinsa zaman gecirtcem ona belki alisirda kendi basina uyur 🤷🏻♀️
Gnssn Ogretmen_anneeee kızım da uyumazdi ağlaya sizlaya alıştırdım sonunda pes etmedim uyuduktan sonra aldım beşiğe uyandikca uyutup geri yatırdım. Beşiği yanımda bu arada. arada bisey yok bitişik az daha alçak duruyor istediği zaman yanıma gelebiliyor yani böyle yapınca daha iyi uyumaya başladı
Minikjaponveannesi Gnssn benimki de 9 aylık iki aydır benle yatıyor yatakta döne döne uyuyor dönemeyince ağlıyor beşiğe nasıl alıştıracam bilmiyorum valla çok zorlanıyorum 😞