AngelMotherr Hkshkshsk teşekkürler bilgi için benim 2 Ay oldu halen süreç devam ediyor. Delircem ya onay yada onaysiz bilgi bile yok . Sadece koli yardımı mi yapılacak tek sefer yoksa aylik para yardımı olcak mi
Hkshkshsk AngelMotherr valaa ben para aldığım için bana çıkmadı para gıda yardımı yapcak senin daha onaylanmadiysa belki hızlandırılır para olmadı gıda kolisi gelir belki olmaz şansını dene yine
Hkshkshsk niloyaa34 tatlım olmuyorsa googl uzerinden e devlete gir orda 2 dk doldurursun kusura bakma fırsatım olmadı cevap vereyim
Hkshkshsk deleted20517 para için basvuruyorsan sorun olmaz ama gıda çıkarsa evinize gıda gelicek sosyal yardım parası aliyorsan canım para cikmiyir gıda gönderiyor
balkzm Ben başvuracaktim eşim konuta yazılmıştı o yüzden vazgeçirdi,ev çıkmaz vs diye,birde bu yardımlar tek seferlik için mi? Gelip kontrol ediyorlarmi? Bende kiraciyim,tek Maaşla çok zor ,
Hkshkshsk balkzm yok kız gelip bakmıyorlar ama sosyal yardım alan bazılarına gitmişler bana gelen olmadı
Hkshkshsk deleted20517 başvur çıkar canım parada olur gıdada ben para aldığım için para çıkmadı bana gıda çıktı galiba tek seferlik ama olsun
Fatma99 Herhangi bir kimlik numarası yada IBAN bilgisi istiyorlarmi acaba biraz önce gogleden baktım öyle yazanlar olmuşta
Hkshkshsk mucizem_200921 valla şuan hatırlamıyorum normal googl uzerinden açık kapı ve Cimer re basvru yaptım ikisinde sosyal vakfına gidiyor