Hkshkshsk Feraye_ para yardımı zaten alıyorum extra veriler mi di bı bakım dedim para yardımı aldığım için vermediler gıda yardımı yapcaklar siz para almiyorsanizn belki para çıkar size belli olmaz
Feraye_ Hkshkshsk yok almiyorum nereye başvuru yaptiysam henüz belli olmadı iki buçuk ay oldu hatta sosyal yardıma başvuru yapalı bakalım hayirlisi
niloyaa34 Hkshkshsk ya bende başvurmaya çalışıyorum ama açık kapıda başvuru hizmet bilgileri kısmını geçemiyorum nasıl doldurmam gerek sosyal yardım seçeneğindeki basıyorum ama
Bebe1 niloyaa34 bende denıyorum aynı sekılde açıklamada yapıyorum ama hep aynı kısım çıkıyor ilerlemiyor
Hkshkshsk niloyaa34 tatlım olmuyorsa googl uzerinden e devlete gir orda 2 dk doldurursun kusura bakma fırsatım olmadı cevap vereyim
Olric11 Deletedmom_38 bende de aynı üstelik hiç bir yardım almıyorum Eşimin sigortası yok işten çıkarıldı kendi çalışıyor iş oldukca
Mucizemsin12 [silindi] daha önce başvurdunuz mu hiç ben ilk defa başvurdum aşağıya inince devam et seçeneği çıkmıştı
ElisaMom_ Hkshkshsk kizlar benim ikametim hala babamlarda gözüküyor daha aldiramadim bende başvuru yapsam olurmu acaba
Hkshkshsk ElisaMom_ para için basvuruyorsan sorun olmaz ama gıda çıkarsa evinize gıda gelicek sosyal yardım parası aliyorsan canım para cikmiyir gıda gönderiyor