aygl_su1407 Geçenlerde bi post açmıştım hic kimsenin yardımı dokunmuyo eşim kendi annem kayinvalidem vs ilk bebegim ve kolik bebek abartiyo diceksiniz belki ama inanin çoğu zaman lavaboya bile bebegimle gitmek zorunda kalıyorum birakin ev işini kendime 10 dk vakit ayiramiyorum benim gibi olan varmi acaba benim tecrubesizligimden mi kaynaklaniyo birilerine anlatip icimi dokmem lazim cok daraldim yakinim da oturan varsa evde gorusup dertlesebiliriz bile 😭
ilkgoz_agrim aygl_su1407 ben 7aydir bu haldeyim bide üstüne eşim isten dolayı öğle yemeğini de istiyor akşam yemeğini de günlerce psikolojimin alt üst olduğunu bilirim
birkizbirerkekannesii aygl_su1407 bende aynı durumdayım sürekli kucağımda hiç bi iş yapamıyorum sadece 5 dakka sakin kalıyo sonra tekrar devam💆🏽♀️
aygl_su1407 ilkgoz_agrim Bende suan çöküşlerdeyim resmen demekki tek değilmişim bi an önce hersey duzene girse keske daha 2 bucuk ay oldu sanki 2 sene gibi geliyo
aygl_su1407 ilkgoz_agrim Bende suan çöküşlerdeyim resmen demekki tek değilmişim bi an önce hersey duzene girse daha 2 bucuk ay oldu sanki 2 sene gibi geliyo
saziye_14ocak ilkgoz_agrim Aynı şekildeyin bende bebeğim 8 aylık annemler gittiğimde afedersiniz tualete giriyorum eşim öğlenleri yemeğe geliyo kimsenin yardımı yok o kadar bunaldım ki eskiden birilerine bişey anlatıyodum herkesi abartıyorsun diyor artık o yüzden kimseye bişey anlatmıyorum
Jelibon88 Sizi çok iyi anlayabiliyorum sürekli aglayan bebeğe bakmasi çok zor tecrübeyle alakali değil bebeğin huyuyla ilgili kendinizi suçlamayin anneliğin zor geldigi ve bunaldiğimiz zamanlar olabilir bence gayet normal büyüyüp cevreye ilgisi arttiğinda biraz daha rahatlarsin bolca sabirlar diliyorum 😊
Elifim1 Gerçeği ek ilacınız sabır galiba 😌 benim bebeğimde çok gazlıydı sürkli ağlardı sürekliii kaç kere oturup onla beraber ağladım yorgunluk bıkmışlık eşimi işten çağırırdım dayanamıyorum artık diye ama geçiyo inanın geçiyo sadece sabırla bebeğinixle ilgilenin ☺️
aygl_su1407 Elifim1 sabirli olmassam kendime zarar veririm buda Bebeğime yansir kendimi yipratirsam ona karşı ne kadar verimli olabilirim ki hadi bu bebek ama en yakinim dedigim insanlar bile 1 gun yardimci olmaz mı vicdan insaf biraz zoruma giden de bu benim
Nesrinbek88 6 aya gircek kızm ailelerden uzaktayım kızım hep kucaktq ve hep ilgi istiyo sabh başlıyo gece yatana kadar hep kucakta kzım tuvalete gittigmde bırakmıyorum aglıyo bunaldım
aygl_su1407 Nesrinbek88 Ayni durumdaym hep kucakda kollarim da bi hâl kalmadi artik sabredicez mecbur
ilkgoz_agrim saziye_14ocak Bende anlatmıyorum sanki kimse çocuk görmemiş kimse yemek yapmamış hesabını yapıyorlar sınır bozucu
Bucuruk85 saziye_14ocak banada diyolar canım evimi taşıdım hiç bi yerleştirme yapamadım çocuk durmuyor yapamıyorum diyorum o kadar da değildir diyolr
Oglusum5357 aygl_su1407 evet bndede vr aynisi eşimin bsey yaptigi yok ama ortaliga bi toz bile dökse sinirlenmeme yetiyor