alimeninannesi 19 aylık. Ölçüldük tartıldık 13,45 kilo 90 cm.2. Azı Dişlerimizi çıkarıyoruz o yüzden iştahımız yok takla atarak yemek yiyoruz. Günde iki kere süt içiyor 7 şer ölçek. Sizde durumlar nasıl ? 💕
[silindi] alimeninannesi maşallah boyu uzunmuş benim oğlum da 19 aylık 87cm boyu. Kilosuda güzel yavrunuzun, sağlıkla büyüsün🌸
Sansliyimkiii alimeninannesi maşallahı var cnm.daha ne olsun.boyumuz aynı biz en son 13 kg idik.bu arada erkek benim bebeğim 🤭.kızların persentil eğrileri ile erkeklerinki farklı olmasına rağmen çok iyi. Valla artık 18 ay ve üzeri ne post görsem hemen giriyorum.bu arada neler yapıyorsunuz başka gelisimi hakkında durumu nasıl kelimeleri taklit durumu gün içi faaliyetleriniz gibi gibi💐
Kartanesi3456 alimeninannesi benim kizim 12 kilo 85 cm istahida pek yok oyle dislerimiz de cikti hepsi 16 tane disi var rabbim tum dis cikaran yavrulara yardim etsin 🤲🌹
alimeninannesi [silindi] amin sizinde inşaAllah Rabbim size bağışlasın evladınızı. ❤️ Netten baktım da tabii her gelişim bir olmaz o yüzden siz güzel annelere sormak istedim. 🥰
[silindi] alimeninannesi amin teşekkür ederim cümle evlatlarımızı ana babalarına bağışlasın rabbim inşallah🙏🥰 bu arada diş durumunuz nasıl kaç dişi var yavrunuzun?
alimeninannesi [silindi] canım 16 dişimiz var işte dediğim gibi 2. azı dişlerimizi çıkarıyoruz 4 tane kaldı ❤️ sizin nasıl gidiyor 💕
alimeninannesi Sansliyimkiii sağol teyzesi teşekkür ederiz 🌺 gün içinde neler yapıyoruz bol bol oynuyorum elimden geldiği kadar ☺️ ingilizce türkçe konuşuyorum elif ba öğretiyorum kelime dağarcığımızdan çok memnunum elhamdulillah bende cok konusurum onun faydasi oldu sanirim. head shoulders knees and toes nose eyes chin cheeks mouth otur geldim gittim hapsu daha cok var basinizi agritmiyim bu buz daginin gorunen kismj😂 aldığım oyuncaklarla pek oynamayı sevmiyor anca dağıtmayı ve atmayı seviyor onu daha aşamadık oyun kuramıyor çok hareketli olmasına bağlıyorum çünkü asla poposu 1 saniye yer görmüyor 😂 sizin nasıl gidiyor nasıl önerileriniz olabilir 🥰
alimeninannesi Kartanesi3456 Amin canım diş çok zor gerçekten. Hele ki 2. azı dişleri gerçekten çok zormuş. Uzun sürüyot baya ya Buna da çok şükür elhamdulillah ❤️
alimeninannesi Megututu bu aylarda böyle oluyor sanırım canım büyüme atakları falan çocuklar da şaşırıyor ☺️
Ozge01tuz alimeninannesi benim kızım yemek yiyor 19 aylık 10.500 kilosu cok hareketli kilo alamıyoruz boyu da 90 cm🥴
alimeninannesi Ozge01tuz benim kızımda aşırı hareketli ama kilo alması yemeğe bağlı değil sanırım yese de yemese de bünyeyle alakası var.
Hayatbanavaykikivayvay alimeninannesi benim cocuklar duzeltilmis 19 aylik. Kizim 83 cm 9.5 kilo oglum 88 cm 10.5 kilo Butun gun yiyorlar ama ona rağmen almiyorlar o kadar hareketliler ki 😂
alimeninannesi Hayatbanavaykikivayvay hey maşaAllah annesi😁 yesinler de kilo almasınlar boşver 😂 benimkide aşırı aşırı hareketli. Resmen hiperaktifin de hiperaktifi. Hiç anasına çekmemiş🤣🤣
[silindi] alimeninannesi kolayca çıkarsın yavrum inşallah🙏 bizde de 16 diş var aslında dişleri ard Arda erken çıkardı hep çifter çifter çıkardı ama 16.ayda 16 oldu en son öyle hala 16var başka gelen giden yok. Bu son dört diş bi gelmek bilmedi bekliyoruz bakalım. Ama aşırı salyalı bi bebek benim çocuğum. Diş zamanı olsun olmasın kesintisiz hep salyalı. Günde 10 kere 20 kere önlük değiştiririm bazen ta kıyafete geçer kıyafet değiştiririm çok ıslatıyor. Bakalım hayırlsıyla kolaylıkla çıkarır atlatırlar bu dönemide inşallah🙏🌸
Sansliyimkiii alimeninannesi maşallah tebarekallah . Bizde henüz o kadar kelime yok oğlum evimizin küçüğü okullu kardeşi olunca ben tüm zamanımı ona ayıramıyorum anne baba dede at falan dio. Azı dislerimiz gelio arka arkaya bu ara hiç keyfi yok çok huysuz inanılmaz.onun harici düzenli uyku öncesi sürekli kitap okumaya çalışıyorum .yaptığım herseyi anlatıyorum konusuyorum bakalım sürecimiz böyle ilerliyor simdilik
alimeninannesi [silindi] ah canım ya gerçekten zor bu son dişler. Diş zaten zor sondakileri hepten zor 😂 2. Azı dişleri biraz geç çıkıyor ama bende hep öyle duydum gördüm. Bizimki 4 er 6 şar şeklinde çıkardı çok zorlandık 🥲 ilk 6 dan bişe anlamadım ama gerisi fenaydı😁 uyumuyordu hiç ağlama huyu yoktu ama huysuz oluyordu itiyordu beni sürekli kucak istemiyordu. En son işte ateşlendi 3 gün falan sonra elhamdulillah ateş gitti yerini burun akıntısı ve öksürmeye bıraktı. Ama nası bi burun akıntısı su resmen. Bide asla kendine dokundurmaz kendi isteği dışında burnunu zorla silmekten yanları yara oldu😂 hala öksürüyoruz ama baya baya azaldı her ikiside. Bende diyorum herhalde yakındır çıkması😁 hayırlısıyla inşaAllah. Şimdi diş diyoruz da Allahın izniyle bi bakmışız kocaman olmuşlar kucağımıza sığmaz olmuşlar teyzesi. Herşeyin hayırlısını verendir Rabbim ❤️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥰🥰
alimeninannesi Sansliyimkiii size de maşaAllah annesi hepsi kendince yavaş yavaş gelişiyorlar işte sizde birde iki çocuk zordur tabii. Annemden biliyorum ben 7 yaşındayken kardeşim doğmuştu neye yetişeceğini şaşırıyordu ☺️