Mercan28 Hiçbi yerden bulamıyorum nerden bulbilirim gerçek ev yapımını nolur yardım edin imternettekilere güvenemiyorum güvendiğiniz site var mı acaba
Niddy Mercan28 Zonguldak köylerinde kendileri yapıyorlardır ordan alabilirsiniz. Benim babam Bartın da kendi yaptı getirdi bize
Mercan28 Esraa_21 mardinden nasıl bulıyım kız zonguldaktayım ben 😂 varsa tanıdığın falan ücreti ne kadarsa alabilirim
simiyyy Trendyolda soğuk sıkımlar var instagramdada satış yapan hatta yapım aşamalarını bile gösteren hesaplar gördüm. Tabi isimlerini hatırlamıyorum artık onuda siz araştırın 😊
Mercan28 simiyyy trendyolda yorumları okudum içinden sinek çıkan bile olmuş önermiyolar o yüzden güvenemedim
livanurvealpinannesi61 Mercan28 bulunduğunuz yerde aktar yok mu ordan alabilir siniz ben aktardan alıyorum.
livanurvealpinannesi61 Mercan28 weefood organik gurmem vitma bebeklik.com aşcı anne bunlar güvenilir ve organik.
Lavina Mercan28 aile akrabanız yokmu köyde yapan onlardan rica etsen benim babaannem malatyada hep gönderir allah razı olsun benimkide az kaldı olsaydı sana gönderirdim kız bir kavanoz 😇
Mercan28 Lavina Allah razı olsun düşünmen yeter hiç mi yapan olmaz bir Allahın kulu yapmamış bu sene ama bulucam inanıyorum😂
66arasim Mercan28 Benim kayınvalidem yapıyor Allah var mükemmel yapar organik satıyor olsa gonderirdik size satıyorda ama pazara felan götürür böyle internetten guvenemez tüm çokta titizdir yaparken herşeye dikkat eder bana da gönderdi sağolsun ben oğluma veriyorum
Mucizem27 Mercan28 merhaba NEFİSSO ANTEP USULÜ diye internet te mağaza var şiddetle tavsiye ederim ben mutfağımın tüm ihtiyacını oradan alıyorum instada sayfaları var bakabilirsin ordan al derim 🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻