benoyleuygungordum_ Kızlar 23 günlük bebeğimin yüzünün her yeri böyle sivilce gibi. Ne yapsam geçer bunlar sıcakladığı için mi oluyor anlamadım
Eeco benoyleuygungordum_ Anne sütünün değdiği yerlerde olabilir emdikten sonra yüzünde ıslaklık kalmasın
Bebegimm1 benoyleuygungordum_ kalın giydirme bebekler sıcagı sevmez terler hasta olur odayı fazla sıcak tutmayın ince giydirirsenz düzelir
DefnesMother benoyleuygungordum_ ah kuzucum şifalar dilerim 😊 ilk bebekte böyle oluyor ya üşür deyince insan emin olamıyor 😁 benimde bebeğim işçilik olmuştu hatta sizin bebişten daha beterdi sarı irin olmuştu. Bebiş sıcaktan olmuş. Siz kimseyi dinlemeyin annelik içgüdülerini dinleyin. Kendi giydiğinizden bir kat fazla giydirin yeter. İnsan emin olamıyor haklısın ama soğuk hasta etmez sıcak hasta eder unutmayın 😊 Doktor bana beklazon diye bir ilaç önermişti onu kullanınca hemen geçti bir güne kurutuyor. Doktorunuza sorun bu ilacı öneririm.
benoyleuygungordum_ aktifmaya ya bana herkes üşür üşür diyor kat kat lahana gibi giydirtiyorlar çocuğu ondan demek ki
aktifmaya benoyleuygungordum_ Sen milleti dinleme odanın ısısı iyiyse çok üst üste giydirme ayaklarını sıcak tut yeter nasıl alışırsa öyle gider
KUTAY61 İsılik olmus neden cikiyor bilmiyorum ama sonradan egzamaya ceviriyor insallah cevirmez devlet hastaneleri ilac vermiyor ama ilerlemeye baslayinca mutlaka özele getirin kremsiz gecmiyor
benoyleuygungordum_ KUTAY61 benimde egzemam var eğer yatkınlık varsa olabilir demek ki ya inşallah olmaz o zaman doktora götüreyim en iyisi
GunesPera Bende kış bebeği olduğu için ilk zamanlar kombinin derecesini yükseltmiştim. Yüzü bu şekilde olunca dereceyi düşürdük ve geçti. Sıcaktan oluyor canım oda sıcaklığı 22 derece olsun kalın giydirme, sen ne giyiyorsan ona 1 kat fazla giydir.
el1ff İlk günler benim bebeğimde çok olmuştu şimdi 2.5 aylık geçti. Bir anda kilo aldıysa anne sütü yağlıysa olur normal demişlerdi bana gerçekten o ara çok kilo da almıştı ama geçiyor yani korkacak bir durum yokmuş
MirayHANGUL benoyleuygungordum_ hemen hemen her bebekte oluyor hayatım korkulacak birşey yok doktora da gotursen normal bir durum diyecek benim bebeğim 5 aylık hala kalın giydirdigimde terledikce oluyor ayrıca isilik gibi de değil ufak sivilce gibi ki bu normal bebeğin daha çok cücük olağan bir durum 😊
el1ff benoyleuygungordum_ bende korkmuştum laktozdan olabilir mi diye ama doktor kakada sorun yoksa alerji değildir dedi bir de vücuda yayılırsa getir dedi vücuda yayılmazsa sıkıntı olmazmış korkmayın 💕
benoyleuygungordum_ DefnesMother herkes üşür üşür diye psikolojimi bozdular çocuğu battaniyesiz kucağıma almaya korkar oldum ama artık dediğiniz gibi yapacağım yazık yüzü gözü döktü hep ya
DefnesMother benoyleuygungordum_ evet hepimiz yaptık malesef bu hatayı 😊 bebişler çok sıcağı sevmiyorlar zaten, siz battaniyeye sarıyorsanız biri varken kıyafetini inceltin, yalnızken fazladan bir şey daha giydirin ona yeter sürekli battaniye örtmeyinde zaten. Sağlık dilerim 🎈🌺