Dilara5 Nrgngr evet tek kere kullanmayacağımiz için çok pahalı geliyor onların yani sıra tendavit ve maflor kullanıyorum tanesi 130 TL
karelmomyy Dilara5 nurse harveys hem uygun hemde bizi çok rahatlattı bebeğimi uyutuyor çok şükür 130 civarı fiyatı
1eylulll_ Dilara5 valla bizde sizin gibi bir sürü para verdik gaz damlalarıns hiçbiri işe yaramadı maalesef şuan debridat şurup kullanıyoruz reçetesiz 50 TL fiyatı öbürlerine göre daha iyi
Dilara5 karelmomyy metsil den aldım şimdi ben 4 damla verdim ama damlacık ağzı epey dar bu ilacın 4 damla çok az geldi gözüme o kadarı yeterli oluyor mu 🙈 inşallah ise yarar biraz önce 3 saatlik ağlamanın sonunda göğsümde uyuya kaldı zor bela 😔
Sinemince Dilara5 metsil diye bir damla var birde onu denesen biz çok geç tanıştık kendisiyle 40 50 tl civarı. Bnde hep pahalı damlalar kullandım 5 ay boyunca ayda 1000 tl gaz damlası ücreti ödüyorduk.
minikoglummmmm Sinemince her bebege yaramıyor işte neler denedik metsil de denedim çareyi sab simplex de Bulduk ne kadar olursa olsun bebek iyi olsun acı çekmesin yeter.
Dilara5 minikoglummmmm bende bugün aldım bakayım olmadı yaramazsa işe alicam metsili aldığım eczane 290 TL fiyat verdi hepsi de farklı fiyat veriyor gaĺiba
karelmomyy Dilara5 size tavsiyem biyogayı ya ve metili bir arada kullanmanz öyle faydası oluyor ama bana sorarsanız metsil ve nurse harveys yan yana birlikte kullanılınca daha çok etki sağlıyor
Dilara5 Ddmbdm metsil dokunmuş olabilirmi acaba dün verdim bebeğime gözünün üzerinde kizarikliklar oluştu. Reaksiyon yarattimi sizde de
AngelMotherr Dilara5 rezene çöpe at olurmu sakin içme Kimyon günde 3 kez iç gaz yapıcı salatalık vs. Yeme
Beyzas16 @“Dilara5”#kaç aylık 3 aylik bebekler %60kendi gazını cikarabiliyorlar ben çok nadir zorlandığını bebegede yqtim çay kaşığı vermiştim öylede deneyebilirsin