Mizmizyasyi Mizmizmyrtle aslında olabilir yabancı dizi değişiklik olur biraz hem teşekkür ederim canım güzel tavsiyen için . Her an açıp harry potter e başlaya bilirim 😅
Mizmizmyrtle Mizmizyasyi ben izledim bugün 1. Serisinin yarısını yine yarın devam edicem kaldığım yerden başladım mı bütün seriyi bitiririm artık yine replikleri bile ezberimde 😂
Mizmizmyrtle Mizmizyasyi ha bi de şey var izlemediysen kara ekmek efsane bi 3 kere bitirmişimdir bi de o hayat benim 🤣
Mizmizyasyi Mizmizmyrtle başlayınca çekirdek gibi bırakamıyorum ben finali görene kadar 😆 sinirli annemi 90 lira geldiğimde nasıl izelgibi bir bir Allah bilir sürekli açık sabahtan akşama kadar 😃
SelimeliS Mizmizyasyi poyraz karayel , o hayat benim , aşk yeniden , kadın , çalıkuşu , kara sevda , haziran gecesi , doktorlar. Dur tutamiyorum kendimi yaz yaz bitmeyecek galiba yeter bu kadar 🤣
Mizmizmyrtle Mizmizyasyi bende öyleyim ya ama sihirli annemin tadı da 50. Bölümden sonra falan ilk bölümleri de çok güzel ama bitirip başa dönünce garip geliyor ilerleyen şeylerde daha çok konu var ya bende geçen gün finali izledim bitirdim ah taci hüzünlü kekim hepsinin sarıldığı yerde ağladım 🥲
Esra25eylul Mizmizyasyi simdiki yeni dizilerden hic birini izlemiyorum hepsi ayni konu etrafinda dönüp duruyorlar masumlar apartmanini meraktan izliyom iyilesebilecekler mi diye