Bebekom22 benim bebegim emmedi memeyi tutmadı sagip verdim onuds kustu mamayı da kustu sizle ilgili değildir. Söyle anti reflü mamasi deniyor. Kullandığınız mamaninda ar olan çeşidi vardir sadece hippte falan yok diye biliyorum. Biz evolvia ar kullanıyoruz besleyici bi mama iyi geldi bize. Nerdeyse 10 mama denedik. Bizde dik tuttuk reflu yataginda yatirdik yastik koyduk vs vs ama tek çözüm doktorun verdiği motilum diye bi ilac var o oldu. Gaz damlalari falan nafileydi. Bunun yanında humana kimyonlu cay var onu 100 ml suda 1 cay kaşığı şeklinde hazırladım her mamadan sonra 5 cay kaşığı kadar verdim biberonla verdim daha kolay oldu. Kalanida kendim ictim inanın kendiniz icinde gaz sancısını inanılmaz rahatlatıyor bebege de yatağının altına sıcaklık yapsin diye beliyle poposu arasina sicak su torbasi koydum. Kiraz cekirdekli biseylerde var ama ne zaman sogur vs bilemedigimden sicak su torbasi yaptim. Sallayarak falan uyutuyorsaniz bırakın kesinlikle, emzik aliyorsa uyurken emzik verin kusmasi tehlike yaratmazmış. 5 aylik olucaz ara ara kusmalarimiz oluyor ama çoğunlukla geçti. Uzun yazdim kusura bakmayin insallah denersiniz ve işe yarar.