superrrmom Yarın kimlik çıkaracağız lakin daha isim bile bulamadık 😬bir kızım bir oğlum oldu anlamı güzel çok bilinmedik isimler istiyoruz illa uyumlu olması gerekmiyor kızlar yazarsanız çok sevinirim
rivrivyapma Kızım olsaydı adını Gökçe koymak istiyordum bütün tanıdığım gökçeler kendi ayakları üstünde duran güçlü kişiler kesinlikle Gökçe olacaktı oğlum oldu bi gün kızım olursa gökçeyle uyumlu olsun diye göktuğ koydum 🤣 superrrmom
Keremali22 Nilda milan Tuğra tuğçe Yunus yasemin Gamze göktuğ Melis mert Merve mete Melina mehmet Afra arda
Ffak Benim kızımın adı Belinay /peygamber çiçeği demek oğlanı bilmiyorum valla ama kıvanç koyardım heralde
Cansu32 Bir oğlum olsaydi adını Deniz Aren koyacaktim , oğlum olacağına nedense cok emindim ve hiç kız ismi düşünmemiştim. Sonuç bir kızım oldu 😄 adını da Ela koyduk 😊
Mimoza-kizim superrrmom erkin ve ekin ogretmenlik zamanimdaki ikiz ogrencilerimdi ve cok uyumlu çocuklardı ikisinide seviyordum 🥰🥰
Blackcloud Oğlum olsaydı adını Yusuf Miraç yada Yusuf Çınar koymayı düşünmüştüm. Sizede erkek için Çınar, kız için Zeynep yada İnci önerebilirim. Adlarıyla yaşasınlar.🌸
superrrmom Blackcloud ilk oğlumun adı Çınar Babası bunlar içinde kıza Lina erkeğe Sina ismini düşündü ama erkek ismi içime sinmedi