TwinsmomDA PeekaBoo_ bende de var migren sürekli tutmaz ama tutarsa biliyorum. İşte insanların zayıf noktasından bi şekilde yararlanıyorlar ama insanlar nasıl inanıyor bilmiyorum o kutunun işinde pekmez bal olmadığı ne malum yok ama kutunun dışı önemli 😅 Allah herkesin gözünü açsın amin
Eylukikraninannesi Nurumm12 alışasaya kadar yemeklere yoksa yemiyor. Yok eczaneye danışıp aldık biz yemek yemiyor diye
Eylukikraninannesi Nurumm12 yaani maşallah benim çocuk da etki gösterdi bilmiyorum çocuktan çocuğa değişir mi ama ben etkisini gördüm onun garantisini verebilirim
Nurumm12 Eylukikraninannesi anladım maşallah ama ne kadar süre kullanmam lazım onu öğrenmek lazım ilk şişede misiniz ne kadar oldu başlayalı
incikko Rabiasya21 kendisinin alanı ortapedi ona mı kalmış iştah açıcı macun yapmak bence bunlar yerine doğal yönetemler deneyin
hemsireanne01 Birbebekkkbircicek evet maalesef hergün hergün çocuga verilmesinin neden oldugu kanıtlandı.
liyosunannesi23 Rabiasya21 bu tarz ürünlerin erken ergenliğe sebep olduğunu duydum, o yüzden asla almanızı tavsiye etmem.
hemsireanne01 Birbebekkkbircicek olmazsa olmaz bir besin değil. Ayda yılda bir pankeke ekleseniz yeterli. Asla günlük tüketmesine izin vermeyin. Keçiboynuzu östrojeni tetiklediği için erken ergenliğe sebep olabilir. yani günde bir çay kaşığı yada tatlı kaşığı verilmesi asla önerilmiyor.
Aslan1731 Keçiboynuzu , polen , sonra lavantalı yumuşatıcılar vs .başka da vardır da bunlar geldi aklıma sık kullanılırsa erken ergenliğe sebep olabiliyor diye aklımda kalmış nereden okuduysam yanlışsam düzeltebilirsiniz.