4kisilikmutluailemiz Kizlar 4 aylık oğlum var kakasindan pıhtı şeklinde kan geliyor doktor gittik ama net bisey söylemediler başına böyle bisey gelen var mı birazdan tekrar hastaneye goturcem
Gmzcgr 4kisilikmutluailemiz inek sutu alerjısı buyuk ıhtımal bızde de war cocuk doktorları anlamaz alerjı doktorundan randevu alın ve sut urunlerı dıyetı yapın doktora gıdene kadar
Yusufhamza71 4kisilikmutluailemiz oglumda 4 aylık 1 haftadır mukuslu kanlı sekılde göturdum gecen cuma tahlıl temız çıktı enfeksiyon yokmuş bızede net bırşey söylemedi dr Perşembe tekrar goturcem
Gizmokzilla Bebeğinizin alerjisi olabilir yani anne sütüyle besleniyorsa sizden geçmiş olabilir. Çok geçmiş olsun 🥺
4kisilikmutluailemiz Gmzcgr alerji bölümüne direk randevu alabiliyor muyuz cocuk doktoru yönlendirmeden
Gizmokzilla 4kisilikmutluailemiz büyük ihtimalle inek sütü alerjisidir o halde. Pişik probleminiz falan var mı ?
4kisilikmutluailemiz Yusufhamza71 kaka tahlili istedi bizden persembe gününden beri devlette uğraşıyorum özele randevu aldım bide onu deniyicem orasida net bisey demezse başka hastaneye goturcem insallah gecer ya rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin insllah
Gizmokzilla 4kisilikmutluailemiz süt olarak düşünmeyin içinde süt olan her şey etkiler. Yoğurt peynir örnek veriyorum sütlaç gibi sütlü tatlılar yani hassas bi durum süt alerjisi biraz. Mesela gaz problemi çok yaşadınız mı ?
Derya341986 4kisilikmutluailemiz benim oğlum 3 yaşında o da öyle oldu mukuslu kan geldi önce çocuk doktoru sonra da acile götürdüm antibiyotik tedavisi aldı geçti ama mukusluydu kanlıydı bizimki ve ishaldi
4kisilikmutluailemiz Gizmokzilla götürdüm doktora az önce Süt alerjisi olan bebek doğduktan 3 hafta sonra hemen belirti vermeye başlar dedi